Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Goede voornemens 2017 stap 2

intago No Comments

Goede voornemens 2017 stap 2

intago No Comments

Mijn 2de goede voornemen voor het nieuwe jaar? Mijn conditie terug opbouwen en wat meer bewegen. Dit is hoe ik mezelf motiveer.

by Saar Vandegaer

Vorige week had ik het al over mijn goede voornemens voor 2017. Vandaag ga ik daar graag op verder. Nee, we hebben het niet over beauty maar wel over je zelfvertrouwen een boost geven. Alleen op mijn voeding letten is niet voldoende, daar hoort ook flink wat bewegen bij. Van veel beweging en zelfvertrouwen word je vanzelf een beauty ;-). Vorig jaar volgde ik het 12-weken programma van KaylaItsines ‘Sweat with Kayla’, ‘BBG’, BBGmum’ waren de menig hashtags die je op mijn sociale media kon terugvinden. Dit leverde mij een mooi resultaat op en vooral uit het LISS gedeelte haalde ik veel kracht en energie. Je innerlijke tot rust brengen tijdens een stevige portie snelwandelen. En, euh, ook niet onbelangrijk waren jullie aanmoedigingen en complimentjes. Dat geeft zoveel energie!

by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer

Mijn hernia is er nog steeds, helaas, maar ik heb zo een mooie conditie opgebouwd dat ik deze graag wil op pijl houden. Extra mooi meegenomen zijn de laatste 5 kilootjes die er nog af mogen. Bewegen is de sleutel daarvoor. Dus ‘get your lazy ass moving & don’t be a couch potatoe’!! Want eerlijk gezegd ik was echt weer in mijn luie en slechte gewoontes aan het hervallen, boehoe.

by Saar Vandegaer

Met de nodige uitrusting kan ik er weer tegenaan! De nieuwe fitbit, die ik kreeg voor kerst,is alvast een handige tool voor het opvolgen van mijn traject en cardio. Voor mijn gewrichten en enkels had ik alleen nog goede outdoor schoenen nodig. Deze vond ik hier. Daar investeer je echt wel best in. Je spieren en knieën zullen je dankbaar zijn. Ik kreeg zelfs rugpijn en loodzware benen van met niet al te goede schoenen te lopen. Mijn broek en vest zijn vaak zwart met een beetje kleur. Ik kan je verzekeren dat je in een leuke outfit ook echt nog liever gaat bewegen. Ja echt, dat motiveert! Nu in de winterlucht vind ik het heerlijk om te gaan wandelen of joggen. Er is zoveel zuurstof in de lucht en achteraf het opwarmen voor de kachel is dan ook eens zo zalig.

by outfit
by outfit

Waar ik ook nog even op wil inpikken dat ik vaak hoor dat goede voornemens niet werken. Jezelf doelen voorop stellen en dan vastpinnen op een datum, dat helpt niet, wordt beweerd. Het is uitstellen opdat je gaat blijven uitstellen. Wel ik ben het daar niet helemaal mee eens eigenlijk. Het kan persoonlijk zijn of met karakter te maken hebben, maar een doelstelling is altijd concreet. Dus, dames & heren (al denk ik niet dat er veel heren dit zullen lezen), geen uitstel-gedrag, geen excuses meer, niet meer zeggen van ‘ik begin maandag’ of ‘ik begin volgende maand’. We beginnen vandaag! En geloof mij, vorig jaar was een succes met als resultaat vele centimeters minder & kilootjes ook natuurlijk. Ga maar even naar deze blogpost kijken dus waarom zou dat nu niet lukken?

by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer

Hoe zit het met jullie motivatie en goede voornemens?

   Send article as PDF   
intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!