Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Giveaway Bouquet Boho

saar-vandegaer 2 Comments

Giveaway Bouquet Boho

Saar Vandegaer 2 Comments

Ik leerde Judith kwasi een jaar geleden kennen tijdens een eerste workshop in haar atelier. Grappig weetje is trouwens dat Judith haar shop gevestigd is in mijn vroegere school, nu omgebouwd tot complex met allerhande pop-up winkels. Ze heeft de ruimte fraai getransformeerd. Mijn eerste kennismaking met gedroogde bloemen was er eentje waarbij ik zelf aan de slag ging om een krans te maken. Deze krans kreeg trouwens een prominente plaats in Ivonnes slaapkamer. Vooral de fellere gele kleur vond ik zo leuk staan in die kamer.

Ivonnes hoekje

Mijn pampa’s

Intussen staan er zo wat op verschillende plaatsen in huis pampa’s. De gedroogde rietpluimen geven gewoon warmte en sfeer en verschillende hoekjes. Het grote voordeel van dergelijke bloemen is niet alleen de talloze mogelijkheden maar ook hun blijvende karakter.

Pampa’s

Sfeervolle kransen

voorbereiding
Judith

Afgelopen kerstperiode vroeg ik Judith om voor de etalage in onze winkel ook iets leuks te bedenken. In onze industriële keuken bedacht ze heel leuk om kransen met verschillende toepassingen op te hangen. Een leuke creatie die opnieuw voor een warme toets zorgt in deze industriële stijl. Een fluffy krans (met pampa’s), witte en tijdloze accenten. Een trio van verschillende groottes die meteen een aandachtstrekker zijn. Ik neem regelmatig foto’s door de kransen heen.

Mijn recente aanwinsten:

Gele boeket
Roos en pluimen

2 creaties die een beetje kleur geven aan de leefruimte. Voor het grote boeket gingen we all the way. Een beetje roze tinten en pluimen. De vaas was een hele uitdaging door de brede vorm maar daardoor ook veel bloemen natuurlijk. Het geel boeket past gewoon zo leuk in onze woonkamer. Het ideale boeket om iemand cadeau te doen. Wil je iemand een warm hart toedragen? Als er een ding is wat wel schoon is aan heel deze coronacrisis is wel de solidariteit. Daar willen Judith en ik graag mee helpen!

Het grote voordeel? Als ik ze beu ben, zet ik ze gewoon even ergens anders. Mooi multifunctioneel en vooral functioneel mooi!

Of ik ook graag verse bloemen zie? Natuurlijk maar sinds ik van Judith geleerd heb dat gedroogde bloemen ook kleur kunnen bevatten omwille van hun bevriestechniek, ben ik zo blij met hun tijdloze karakter. En je moet ze geen water geven. Ook interesse in een boeketje, kijk dan zeker even op haar website.

Check even mijn instagrampagina om deel te nemen aan onze giveaway!

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

2 Comments

 • Heidi De Winter mei 3, 2020 at 1:35 pm

  De krans op Ivonne haar kamer en het boeket in de woonkamer zijn persoonlijk mijn meest favorieten. Is helemaal in vandaag de dag. Is praktisch en heel mooi!

 • Leave a Reply

  I accept the Privacy Policy

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  Instagram did not return a 200.

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!