Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Give Away: Pasen

saar-vandegaer No Comments

Give Away: Pasen

Saar Vandegaer No Comments

Het is zover, nog eens tijd voor een give away. En niet alleen bij mij, we staken de koppen bij mekaar. De andere mama’s en ik waardoor je bij elk van ons iets leuks, wat zeg ik, heel leuks kan winnen!

Wat kan je bij mij winnen?

Ik werk samen met Jani van Miss Moose. We geven superleuk pakket weg met 3 dingen:

 1. Play & Go Zak Panda
 2. Boek: Shhhht! We hebben een plan.
 3. Sonny Angel Paaseditie

Ik maak de winner samen met de andere mama’s bekend op 1 april.

Voor wie Miss Moose nog niet kent?

Jani begon met haar kinderwinkel in Wilsele en verhuisde afgelopen zomer naar hartje Leuven. Haar mooi Scandinavische winkel ligt vlakbij het Ladeuzeplein. En voor wie Leuven te ver is, geen probleem want er is ook een leuke webshop. De merkjes als Van Pauline, Inglo Indi, Cos i Said so, Sproet & Sprout, Little Indians enz.

Verder nog heel leuke houten poppenhuizen, tipi’s, puzzels, boekjes, Sonny Angels, Way to play autobanen, boekentasjes, brooddozen, enz.

Telkens ik bij Jani binnen wandel kan ik me wel even bezig houden met te kijken naar al dit leuks.

Hoe kun je dit pakket nu winnen?

Je kan uitsluitend deelnemen via instagram aan deze winactie. (Voor wie nog geen account heeft, dit is het moment om er snel eentje aan te maken. Dit wil je niet missen!)

 • Volg @nietzomaarsaar en @missmoose
 • Like de Paas giveaway
 • Tag 2 gelijkgestemde vrienden die dit plezant zullen vinden
 • Een vermelding in je stories, bonus

Wat kan je bij de andere “viswijven” winnen?

Heel veel succes!

Saar Vandegaer

All posts

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

 • Als de mannen van huis zijn, mag er met zand in huis gespeeld worden. Handig zo een bakje met wat zand en uren spelplezier. Het was stil, op naar een leuke week onder ons 2.
.
.
.
.
.
.
@playmobil #playmobil #ivonnekeiswel #mygirl #cute #meisjesdag #meisjestijd #girltime #gijsopkamp #favorietespeelgoed b
 • Dat ik hem ga missen komende week. Fijn kamp lieve Gijs 😘. Ok hij heeft zelf geen instagram maar komt gelukkig wel regelmatig hier piepen. #ksakamp
 • Coffeelover ♥️!
 • Mijn thuiswerkplek kreeg een mini make-over. Hier tijd doorbrengen werd plots minder erg. En met de kinderen hun vakantie voor de deur komt dat nog beter van pas. Dat staat vast! Ik koos voor abstracte lijntekeningen omdat ik het wel een mooi evenwicht vind brengen tussen de aanwezige materialen. 
.
Ik mag jullie blij maken met een kortingscode van @desenio . Tot en met 2 juli krijg je 25% korting op posters met de code NIETZOMAARSAAR. De code is niet geldig op kaders, handpicked & gepersonaliseerde posters.
.
.
.
.
.
.
#interieur #interior #muurdecoratie #ad #poster #posterdesign #decoration #art #posterart #interior4you #interieurstyling #desenio #binnenkijken #wooninspiratie #woonideeen #wonen #myhomestyle #mytimeathome #madetomeasure #home
 • Bye bye weekend, you were good to us ☀️ #weekend #mondaymotivation
 • Afgelopen weken heb ik de natuurlijke shampoos van @cosmorigin uitgeprobeerd. Ideaal voor mijn gevoelige hoofdhuid, een probleem waar ik me eigenlijk heel ongemakkelijk bij voel. Sowieso is hitte daarvoor heel slecht en is het beter om mijn haar gewoon natuurlijk te laten droge . Alleen merk ik daardoor sneller droge punten op. Met deze shampoo wordt mijn haar minder snel vet. De geuren zijn trouwens ook heerlijk, zomers en fruitig, leuke bonus!

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!