Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Gevoelige huidjes: Avène

saar-vandegaer No Comments

Gevoelige huidjes: Avène

Saar Vandegaer No Comments

Gijs en Ivonne zijn allebei geboren met een gevoelige huid. Dat hebben ze geërfd van mij vrees ik. Bij Ivonne bleek dat probleem echter van tijdelijke aard. Behalve wat extra hydratatie nu en dan is dat heel ok.

Gijs komt regelmatig ’s avonds nog eens uit zijn bed klagend van jeuk. En zijn benen voelen vaak droger aan. Hij heeft er dus toch wel serieus last van. Bij elke verandering van seizoen heeft hij ook rode vlekken. Zo een typische eczeem vlekjes. Zowel de dermatoloog als kinderarts raden ons van vroeger al Avène aan. Gezien ze toch nog vrij klein zijn gaan Gijs en Ivonne ook altijd samen in bad. Ze maken dan natuurlijk ook veel plezier. Wat resulteert in het letterlijke ‘dweilen met de kraan open’ of ze spetteren nog al eens sneller alles vol. Maar dat wil evenzeer zeggen dat Ivonne ook een oliebadje neemt .

Het XeraCalm gamma van Avène speelt in op de problematiek van atopische eczeemhuidjes. Een zachte reiniging die zorgvuldig uitgekozen ingrediënten bevat omwille van hun doeltreffendheid en veiligheid. Deze gaan de huid hydrateren en toch kalmeren. De jeuk gaat dus op een manier worden verzacht waardoor alles weer in balans komt. Deze bevat I-modulia, Cer-omega en thermaal water van Avène. Deze laatste staat bekend om zijn kalmerende anti-irriterende werking. Een heel belangrijke factor in de aanpak van een eczeem huid is hygiëne. Voor deze lijn werd een nieuw Sterile Cosmetica-Pompflacon ontworpen. Op deze manier kan er geen lucht in de verpakking komen. Een heel makkelijke manier van doseren en aanbrengen. Iets wat makkelijker aanbrengt, ga je normaal gezien ook vaker gebruiken en laat dat net de werking van dit product bevorderen.

Zorg dragen voor je huid is je huid meer liefhebben!

Het volledige assortiment verzorging en reiniging bestaat uit:

  • Relipiderende crème (tube van 200ml of flacon 400ml)
  • Relipiderende balsem (tube van 200ml of flacon 400ml)
  • Relipiderende doucheolie
  • Overvet reinigingsblokje (geschikt om ook de zeer droge huid van zowel baby’s, kinderen als volwassenen te wassen)

Vooral Gijs zijn huid is bij dit gamma gebaad maar zij vindt dat helemaal ok. Enkel het reinigen met dermatologische producten is natuurlijk niet voldoende. Dus met een oliebad heeft Gijs niet voldoende. Nadien moet zijn huis ook gehydrateerd of ‘vetter’ gemaakt worden met een crème of balsem. Gijs heeft lang een afkeer gehad tegen al die crèmes dus begon ik met de stippen. Ik zet hem elke morgen vol stippen die hij dan zelf open smeert. We maken er een leuk spelletje van. Want ik doe het bij hen allebei dus om ter eerst. Ideale opwarming ook om aan de dag te beginnen ;-).
Bij Ivonne kan het ook al eens helpen om haar pop mee in te smeren dus dan staan zij en haar pop vol stippen. Ook handig om met zonnecrème te doen trouwens.

De producten van Avène zijn te koop bij de apotheek. Je krijgt trouwens ook een handige kalender bij de producten zodat je kan aangeven hoe de evolutie van je huid is. Na 4 weken zou je een gewenst en beter resultaat moeten hebben of een blije huid. 
Relipiderende crème tube van 200ml €20,50
Relipiderende crème flacon van 400ml €24,50
Relipiderende balsem tube van 200ml €20,50
Relipiderende balsem flacon van 400ml €24,50
Relipiderende doucheolie €17,50
Overvet reinigingsblokje/zeepje €6,90

Saar Vandegaer

All posts

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

  • Meisjesweek is ook samen slapen in het grote bed. Hoe hard ze daar naar uit keek. Volgend jaar gaat ze niet op kamp zei ze, want wie zou er mij dan gezelschap houden? Ik heb haar gerust gesteld dat mama haar wel ging kunnen bezig houden 💃. 
Ik heb trouwens nog leuk nieuws. 🍋 Met de code ‘NietzomaarsaarxIDEAL’ krijg je 15% korting online bij mijn favoriete hoesjes of accessoires van @idealofsweden.
.
.
.
.
.
#ivonnekeiswel #mygirl #idealofsweden #summer #lemon
  • Als de mannen van huis zijn, mag er met zand in huis gespeeld worden. Handig zo een bakje met wat zand en uren spelplezier. Het was stil, op naar een leuke week onder ons 2.
.
.
.
.
.
.
@playmobil #playmobil #ivonnekeiswel #mygirl #cute #meisjesdag #meisjestijd #girltime #gijsopkamp #favorietespeelgoed b
  • Dat ik hem ga missen komende week. Fijn kamp lieve Gijs 😘. Ok hij heeft zelf geen instagram maar komt gelukkig wel regelmatig hier piepen. #ksakamp
  • Coffeelover ♥️!
  • Mijn thuiswerkplek kreeg een mini make-over. Hier tijd doorbrengen werd plots minder erg. En met de kinderen hun vakantie voor de deur komt dat nog beter van pas. Dat staat vast! Ik koos voor abstracte lijntekeningen omdat ik het wel een mooi evenwicht vind brengen tussen de aanwezige materialen. 
.
Ik mag jullie blij maken met een kortingscode van @desenio . Tot en met 2 juli krijg je 25% korting op posters met de code NIETZOMAARSAAR. De code is niet geldig op kaders, handpicked & gepersonaliseerde posters.
.
.
.
.
.
.
#interieur #interior #muurdecoratie #ad #poster #posterdesign #decoration #art #posterart #interior4you #interieurstyling #desenio #binnenkijken #wooninspiratie #woonideeen #wonen #myhomestyle #mytimeathome #madetomeasure #home
  • Bye bye weekend, you were good to us ☀️ #weekend #mondaymotivation

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!