Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Fragile & Eva Mouton

intago No Comments

Fragile & Eva Mouton

intago No Comments

Fragile klopte aan bij Eva Mouton voor een frisse interpretatie met een leuke samenwerking tot gevolg.

FRAGILE & GENTSE ILLUSTRATRICE EVA MOUTON

by Lastenup

SLAAN DE HANDEN IN ELKAAR!

Zwanger zijn is een hele bijzondere fase in je leven. Negen maanden bereid je je voor om voortaan als gezin door het leven te gaan. Maar naast dat romantische gegeven, zorgt die zwangerschap ook wel voor veel bekijks en mag dat zwangere buikje ook wel eens ludiek in de kijker gezet worden. Fragile klopte aan bij Eva Mouton voor een frisse interpretatie met een leuke samenwerking tot gevolg.

by Saar Vandegaer

Twee sweaters in de herkenbare Eva Mouton stijl zetten het romantische én het grappige aspect van een zwangerschap met een leuke knipoog in de verf. Op de ene staat een lieflijk familietafereel, op de andere staat een watermeloen met het duidelijke bijschrift ‘not carrying a watermelon’. De sweaters zijn gemaakt in een lichtgrijs katoen, heerlijk zacht en extra lang voor veel draagcomfort én na de zwangerschap perfect door te dragen als sweaterjurk of oversized op een smalle skinny. Leuk om te hebben en leuk om te geven!

by Lastenup

Het shoppen zelf kunnen de zwangere fashionista’s voortaan doen met de speciale tote bag met het opschrift ‘Baby is the new black’. Tot 1 december krijgt ieder die een sweater koopt er trouwens gratis een tote bag bij!

Tijdens de eindejaarperiode worden de etalages van Fragile in Antwerpen, Gent en Lier ook onder handen genomen door Eva Mouton. In de feestperiode komen veel zwangere vrouwen samen met hun (schoon)mama shoppen. Om ons eraan te herinneren dat we deze gezellige momenten moeten koesteren, zullen er verschillende herkenbare, grappige en lieve scènes getekend worden op de etalages, waarvoor Eva Mouton zich zelf baseerde op het shoppen met haar mama.

Je vindt de limited edition stuks vanaf 15 november in de Fragile winkels en
geselecteerde Fragile verkooppunten of online op http://shop.fragile.be

Zolang voorraad strekt

——PERSBERICHT————–

   Send article as PDF   
intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!