Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

fotoshoot Bernard

saar-vandegaer 4 Comments

fotoshoot Bernard

Saar Vandegaer 4 Comments

Sinds zijn komst eind oktober wordt hij goed in de watten gelegd. De kinderen mochten al regelmatig een keer voor de lens dus nu was het wel eens de beurt aan Bernard. Kwestie van hem helemaal thuis te laten voelen. Zie hier het resultaat.

Voor zij die niet zo fan zijn van honden, scrol gerust wat verder want deze blog is enkel voor Bernard.

Een hond in een gezin

Ik moet iets bekennen…. Wij waren nooit zo ‘hond-gezind’. Ik was eerder liefhebber van katten. Maar toen ik meer dan 4 jaar geleden fel allergisch bleek bleef het gemis van een huisdier toch sterk aanwezig. Meer over de beslissing hoe of wat en waarom we een hond adopteerden, kan je in een vorige blogpost hier lezen.  Mijn hart brak bij het zien van zijn foto. Bernard kan zo lief en schattig kijken. Je kan er niet echt boos op zijn. Zelfs niet wanneer hij voor de zoveelste keer onze tuinslang stuk bijt. (Tim zal hier zeker niet mee akkoord zijn). Altijd tevreden, altijd content! Blij om ons terug te zien ’s ochtends en ’s avonds na de werkdag. Al kwispelend komt hij mij tegemoet. Denkt vaak dat hij een schoothond is. Een echte gezinshond! Geduldig, luistert flink en is zo waarderend. Ik weet niet goed wat het is maar ik heb de indruk dat hij beseft dat hij een ‘gouden mandje’ kreeg zeg maar. Een geadopteerde hond neemt precies zijn gekregen kans nog extra dankbaar aan.

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden.

Hondermooi
hondermooi
Hondermooi
Hondermooi
Saar Vandegaer

All posts

4 Comments

 • lydia en Marc februari 24, 2018 at 6:39 pm

  Heel mooi Saar Wa een schattige Bernard ????

 • An Smedts februari 26, 2018 at 8:42 am

  Bernard is echt een schatje <3

 • PriePraat februari 27, 2018 at 7:28 pm

  Logisch dat je niet boos op hem kan worden. Ik zie wat je bedoeld 🙂 Wat een prachtig portret van Bernard en jou!

  • Saar Vandegaer februari 27, 2018 at 9:20 pm

   Dankjewel, het is een teddybeer. Een echte knuffelhond

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  • Dat ik hem ga missen komende week. Fijn kamp lieve Gijs 😘. Ok hij heeft zelf geen instagram maar komt gelukkig wel regelmatig hier piepen. #ksakamp
  • Coffeelover ♥️!
  • Mijn thuiswerkplek kreeg een mini make-over. Hier tijd doorbrengen werd plots minder erg. En met de kinderen hun vakantie voor de deur komt dat nog beter van pas. Dat staat vast! Ik koos voor abstracte lijntekeningen omdat ik het wel een mooi evenwicht vind brengen tussen de aanwezige materialen. 
.
Ik mag jullie blij maken met een kortingscode van @desenio . Tot en met 2 juli krijg je 25% korting op posters met de code NIETZOMAARSAAR. De code is niet geldig op kaders, handpicked & gepersonaliseerde posters.
.
.
.
.
.
.
#interieur #interior #muurdecoratie #ad #poster #posterdesign #decoration #art #posterart #interior4you #interieurstyling #desenio #binnenkijken #wooninspiratie #woonideeen #wonen #myhomestyle #mytimeathome #madetomeasure #home
  • Bye bye weekend, you were good to us ☀️ #weekend #mondaymotivation
  • Afgelopen weken heb ik de natuurlijke shampoos van @cosmorigin uitgeprobeerd. Ideaal voor mijn gevoelige hoofdhuid, een probleem waar ik me eigenlijk heel ongemakkelijk bij voel. Sowieso is hitte daarvoor heel slecht en is het beter om mijn haar gewoon natuurlijk te laten droge . Alleen merk ik daardoor sneller droge punten op. Met deze shampoo wordt mijn haar minder snel vet. De geuren zijn trouwens ook heerlijk, zomers en fruitig, leuke bonus!
  • Kleine meisjes worden groot! #ivonnekeiswel

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!