Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Fietsen met het gezin

intago No Comments

Fietsen met het gezin

intago No Comments

Gaan fietsen met het ganse gezin? Benieuwd hoe wij dat doen? Kijk maar even mee naar ons plan van aanpak!

by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer

Afgelopen week zijn wij met de schoonfamilie en het gezin in het mooi Limburg gaan fietsen. We zijn vertrokken in Bokrijk en reden zo langs het Albertkanaal naar Hasselt en terug. Een leuke tocht van 26km om te doen met het gezin. Nu zal je misschien denken…Hoe doe je dat met een kind van 4 en eentje van 2? Ivonne zat achterop bij de papa in een kinderstoel. Gijs heeft heel de tocht flink mee gefietst. Althans in die veronderstelling deed hij het flink. Maar in werkelijkheid reed hij mee met mij in een ‘follow-me’. Voor degene die dit niet zouden kennen. Dat is een metalen buizensysteem waarin zijn fiets wordt vastgemaakt aan de mijne. Hij rijdt dus volop mee maar achter mij aan. In werkelijkheid heb ik hem bijna heel de fiets dus meegetrokken, maar superhandig! Zo kunnen wij beiden fietsen en leert hij om samen met ons veilig mee te fietsen. En Ivonne, hoe deed zij dat in dat stoeltje zo een 26km lang? Die zong liedjes mee, vertelde verhaaltjes en keek dapper in het rond. De kinderen vonden dat supertof om te doen! Wij natuurlijk ook!

Hoe stippel je zo een fietsroute uit? Wij wisten op voorhand dat we naar Bokrijk wilden gaan. In de vakantiegids 2016, die ik onlangs van Toerisme Limburg kreeg, stond een topic over ‘Fietsen in en rond Hasselt’. Mijn schoonmoeder heeft een kaart van het fietsroutenetwerk waarop je de verschillende knooppunten kan zien. Om in de omgeving van Bokrijk en Hasselt te fietsen gingen we van knooppunt 91 naar 95,96,97,98 en terug 91.Deze route kan je ook online terugvinden op deze website. We fietsten vanuit Bokrijk langs het Albertkanaal doorheen de Wijers. In Bokrijk is een uniek fietspad dwars doorheen het water. Als je wil kan je in Bokrijk zelf ook een fiets huren. Via knooppunt 96 kwamen we uit in Hasselt en zijn we iets kleins gaan eten in een Italiaans restaurant Tres Hasselt op de Botermarkt. Vriendelijke bediening, kinderen zijn welkom en er is zelfs volkorenpasta mocht je net wat gezonder of lichter willen eten. Bokrijk zelf is zeker een bezoekje waard. De winteravonden in de kerstperiode zijn zo gezellig en het openluchtmuseum dompelt je onder in het verleden. Na onze fietstocht kozen wij ervoor om de namiddag af te sluiten in de speeltuin zodat de kinderen en vooral Ivonne nog even haar kon uitleven. We zochten zelf een bankje in de schaduw om wat uit te rusten.

De weergoden waren ons gunstig en ik kan het je zeker aanraden!

Liefs,
Saar

Heb je een vraag, stuur gerust een mail

 

 

 

intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

  • Meisjesweek is ook samen slapen in het grote bed. Hoe hard ze daar naar uit keek. Volgend jaar gaat ze niet op kamp zei ze, want wie zou er mij dan gezelschap houden? Ik heb haar gerust gesteld dat mama haar wel ging kunnen bezig houden 💃. 
Ik heb trouwens nog leuk nieuws. 🍋 Met de code ‘NietzomaarsaarxIDEAL’ krijg je 15% korting online bij mijn favoriete hoesjes of accessoires van @idealofsweden.
.
.
.
.
.
#ivonnekeiswel #mygirl #idealofsweden #summer #lemon
  • Als de mannen van huis zijn, mag er met zand in huis gespeeld worden. Handig zo een bakje met wat zand en uren spelplezier. Het was stil, op naar een leuke week onder ons 2.
.
.
.
.
.
.
@playmobil #playmobil #ivonnekeiswel #mygirl #cute #meisjesdag #meisjestijd #girltime #gijsopkamp #favorietespeelgoed b
  • Dat ik hem ga missen komende week. Fijn kamp lieve Gijs 😘. Ok hij heeft zelf geen instagram maar komt gelukkig wel regelmatig hier piepen. #ksakamp
  • Coffeelover ♥️!
  • Mijn thuiswerkplek kreeg een mini make-over. Hier tijd doorbrengen werd plots minder erg. En met de kinderen hun vakantie voor de deur komt dat nog beter van pas. Dat staat vast! Ik koos voor abstracte lijntekeningen omdat ik het wel een mooi evenwicht vind brengen tussen de aanwezige materialen. 
.
Ik mag jullie blij maken met een kortingscode van @desenio . Tot en met 2 juli krijg je 25% korting op posters met de code NIETZOMAARSAAR. De code is niet geldig op kaders, handpicked & gepersonaliseerde posters.
.
.
.
.
.
.
#interieur #interior #muurdecoratie #ad #poster #posterdesign #decoration #art #posterart #interior4you #interieurstyling #desenio #binnenkijken #wooninspiratie #woonideeen #wonen #myhomestyle #mytimeathome #madetomeasure #home
  • Bye bye weekend, you were good to us ☀️ #weekend #mondaymotivation

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!