Feel the summer: Nivea Love Sunshine douchegel

De zon is er, ik ben helemaal in zomerstemming! In de aanloop van de zomer is het belangrijk om onze huid goed te verzorgen maar vooral om ze te beschermen tegen de zon. Daarom start ik met een nieuwe reeks op de blog rond dit thema: ‘feel the summer’. 

Feel the summer met allerhande zon-gerelateerde producten gaande van zonnecrème naar after sun naar huidverzorging.

Nostalgie met Nivea

Vandaag mijn eerste product dat nog niet echt een zonnecrème, maar wel eentje dat ons er helemaal aan doet denken. Dan heb ik het ook vooral over de nostalgische geur. De geur van de gel doet mij zo denken aan vroeger. De vakanties aan het water wanneer we werden ingesmeerd met Nivea. Het assortiment en aanbod was bijlange nog niet zo uitgebreid toen tegenover nu, maar die geur zal ik nooit vergeten.

Sun is out and so are we! 

De verpakking is trouwens ook meer dan geslaagd. De frisse gele-oranje zomerse kleur in combinatie met de niveau-blauwe letters. Staat leuk in je douche zo.

De douchegel bevat ook aloë vera ideaal om te gebruiken na een dagje vertoeven in de zon. Dat gaat onze huid nog eens extra hydrateren en kalmeren. Hiervan koop ik zeker een nieuwe fles alleen al omwille van de nostalgische geur. Een betaalbaar en leuk product om gedurende gans de zomer te gebruiken.

De Nivea Love Sunshine Douchegel is verkrijgbaar bij Kruidvat en andere drogisterijen voor €2,99.

 

1 Comment

  1. Beauty Treasures

    Mei 21, 2018 at 6:41 am

    Heerlijke geur deze van Nivea.

Leave a Reply

error: Content is protected !!