Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Feel the summer: Germaine de Capuccini

saar-vandegaer 1 Comment

Feel the summer: Germaine de Capuccini

Saar Vandegaer 1 Comment

Omdat het belang van smeren nog te vaak onderschat wordt, ga ik door het assortiment. Elk product is ook op dat gebied vaak persoonlijk. Zo verkiest de ene een product voor de gevoelige huid ongeacht wat het kost terwijl voor de andere de prijs wel van belang is.

Tan activating body emulsion SPF30 en Icy pleasure After Sun Tan Extender

Over een budget topper zal ik het zeker nog hebben ter review maar deze week testte ik een high end product uit. Binnen het assortiment zonneproducten kan je een bepaald kwaliteitslabel behalen als merk. De zonnelijn ‘Golden Carese’ van Germaine de Capuccini behaalde dan ook de Australische kwaliteitsnorm wat zeer hoog in ranking is.

Ik merk gewoon bij mezelf dat ik evenzeer schuldig ben aan het graag bruin willen zien. Dan hebben we het gevoel dat we er beter uitzien, meer zelfvertrouwen dus! Het is niet omdat je niet smeert, dat je dat belet. Het is gewoon op een bruin worden op een beschermende manier.

Tan activating body Emulsion SPF 30

Een zacht crème die zorgt voor een hoge bescherming en ervoor zorgt dat het natuurlijke proces van bruinen wordt versterkt. Onze kleur wordt intenser, houdt langer en de huid blijft mooi.  De crème is heel licht van textuur en trekt vlotjes in in de huid. Ondanks dat het wel een crème is voelt die toch niet plakkerig of vettig aan.

After Sun Tan Extender

De finishing touch om onze huid bijkomend bescherming te bieden na het bruinen. De crème bevat Tasmaanse bessen en Canadian Willow herb. Deze zorgen voor minder irritatie van roodheid of het branderig gevoel als we te lang in de zon hebben gezeten. Met andere woorden werkt deze crème vooral kalmerend voor nadien.

Germaine de Capuccini geeft zelf het advies om deze crème tijdens je vakantie dagelijks te gebruiken om je huid te kalmeren en je bruine kleurtje intenser te maken. Na de vakantie gebruik je deze dan best dagelijks als eerder hydraterende crème om je bruin kleurtje langer te behouden.

De producten zijn verkrijgbaar bij de Germaine de Capuccini schoonheidsspecialiste.
Tube 150 ml €60
After Sun 200ml  € 44
   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

1 Comment

 • Elke juni 5, 2018 at 7:52 am

  Ik heb nog nooit producten van germaine de capuccini uitgeprobeerd, maar deze zomer producten klinkt wel fijn!

 • Leave a Reply

  I accept the Privacy Policy

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  Instagram did not return a 200.

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!