Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Fashion: andere sneaker

saar-vandegaer No Comments

Fashion: andere sneaker

Saar Vandegaer No Comments

Als ik denk aan 10 jaar terug zou ik nooit een paar sneakers gedragen hebben onder een kleedje of maxirok, maar sinds enkele jaren is de sneaker terug van weg geweest. En sindsdien? Sindsdien draag ik deze kwasi dagelijks. Alleen ben ik nog altijd een beetje braaf op dat gebied en kies ik voor mezelf vaak een unicolor exemplaar uit. Afgelopen jaren passeerden al heel wat modellen de revue. Maar sinds vorig jaar zijn de ‘futuristische’ exemplaren helemaal in de mode. Toegegeven vind ik dat nog steeds een beetje riskant voor mezelf. Ik ben namelijk gezegd met zwaardere benen, ha-te-lijk! Maar daardoor durf ik niet snel zo een ruimteschip aan mijn enkels dragen. En thans, ik vind ze tof! Dus tijd om daar iets aan te doen, want ja onder het motto ‘if you like it wear it’ of ‘Just do it’ ga ik ervoor. Stijlvol en iets wat sportief, dat kan! 

Ik ben zelf niet zo groot dus deze comfortabele Air Max 90 staan al een tijdje op mijn wishlist. De zool is een beetje hoger dus creëert al sneller de illusie dat je groter bent. Ideaal om een afslankend effect te creëren ook al draag je een iets zwaardere schoen. Daarmee bedoel ik zwaarder van uitzicht. Want de schoon zelf heeft een ‘air’ zool. Een beetje lopen op wolkjes door deze zool natuurlijk. Er zijn verschillende kleuren combinaties mogelijk. Maar ik verkies toch voornamelijk deze variant. Past bij heel veel combinaties samen maar is vooral niet te opvallend. Wit blijft een tijdloze en stijlvolle uitvoering.

De durvers kunnen al eens gaan voor een gekleurde variant.

Heb jij al ervaring met Nike Air Max  90 sneakers en welke kleuren zou jij durven uitproberen? Of welke sneaker is jou absolute favoriet? 

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!