Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Express Your Soul // Beauty

saar-vandegaer No Comments

Express Your Soul // Beauty

Saar Vandegaer No Comments

De zomer is in het land, allé toch nog zeker een dag. Toen ik deze collectie voor het eerst zag bij Rituals was ik toch weer benieuwd. Dat is echt het weer het Zuiden in een fles. Met het Zuiden bedoel ik echt de Provence. Ik hoor de krekels al zingen.

Ik denk dat zo wat iedereen de shower foams van Rituals wel kent. Het is door dat product dat mijn voorliefde is ontstaan. In hun winkels ontstaat een onmiddellijk zen-gevoel. Ik ben sinds kort ook wel wat verzot geworden op hun homewear. Als jullie graag wat meer zien over de kleding die ik er kocht, laat het me gerust weten. In mijn laatste opgemaakt video draag ik wel een vestje van daar.

Express Your Soul

De wereldberoemde street artist MadC (Claudia Walde) volgt haar passie en legt haar ziel in elk van haar creaties. De tekening op de verpakking van de collectie zijn dan ook van haar hand. Ze liet zich voor het design inspireren door de sprankelende energie van de zomerse ingrediënten verbena en petitgrain. Ze leeft heel bewust als vegetariër en probeert iets voor anderen te betekenen. Zelf vindt ze dan ook dat Rituals aansluit bij haar levensstijl.

De verpakking is een echt kunstwerk geworden dat zorgt voor een hemelse groene, bloemige noot met een fris vleugje citrus.

De hele collectie bestaat uit:
  • een bed & body mist
  • shower foam
  • shower oil
  • body scrub
  • body cream
  • geurstokjes
  • ice tea

Ik ben een fervent gebruiker van de shower foam en de shower oil. Beide zorgen voor een instant feel good gevoel!

 

Oasis des fleurs

Naast deze lichaamsverzorging werden er ook twee nieuwe exclusieve geuren gelanceerd in de Oriental Essence Collection. Een geurtje voor hem en haar. Ik heb zelf een handtasformaatje maar ideaal om tussendoor mij een beetje te verfrissen. De eau de parfum verleidt en verrukt met mandarijn, magnolia en bamboe.

Ik moet wel bekennen dat ik wel een lichte voorkeur heb voor de limited edition van vorig jaar. Maar niet getreurd want de Karma lijn is ook dit jaar terug.

  1. Shower foam // €8,50
  2. Shower oil // €8,50
  3. Oasis de Fleurs full size  €39 // mini €9,50
   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!