Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Eten met WW

saar-vandegaer 5 Comments

Eten met WW

Saar Vandegaer 5 Comments

Al mijn hele leven datzelfde liedje…Ok niet heel mijn leven maar toch al heel erg lang moet ik letten op wat ik eet. Herkenbaar?

Het principe van Weight Watchers is duidelijk geen onbekende voor mij. Maar tegenwoordig met hun app en met hun kookboeken vind ik het zo een makkelijke manier om af te vallen. Dat je niet meer in zo een cursus geraakt is dus niet langer een excuus. Dat kan gewoon gecontroleerd en op jezelf. Dus laten we mekaar hier een beetje motiveren, wat denk je? Laten we samen eraan werken. Wat een goed voornemen voor 2019.

Ik kom niet bij tussen kerst en nieuwjaar, maar tussen nieuwjaar en kerst.

Gezond eten hoeft trouwens geen konijnenvoer te zijn. Je kan heus wat spelen en variëren. Net daarom vind ik de kookboeken van Weight Watchers zo handig. Dit is trouwens mijn snelle favoriet en ik eet er nog een dikke schepper volkoren rijst bij.

zalm met gegrilde groenten, volkorenrijst en een peterselie met yoghurt

Toegegeven, ik tel mijn punten niet dagelijks even netjes deze periode. Te veel zin in zoet, ik verwijt het de speculaas van Sinterklaas. Daarom zorg ik dat er altijd een dessertje in de koelkast zit. Dat helpt om zin in zoet wat te temperen.

Skyr , vanille en 1 eetlepel suiker
Tiramisu met Skyr (ik ben niet de enige huis die fan is)

Ik liet me trouwens vertellen dat dagelijks een tas of twee groene thee ook wel helpt. Dat doe ik toch ook nu om de schade van kerst alvast een beetje te beperken. Wat is jullie ervaring met WW of het vroegere Weight Watchers? Of wat is jullie gouden tip om niet bij te komen tijdens de feestdagen?

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

5 Comments

 • Nathalie december 19, 2018 at 4:50 pm

  Hi Saar, heel herkenbaar! Ik loop ook altijd te schommelen en vanaf ik mezelf iets of wat laat gaan, merk ik het meteen op de weegschaal. Ik was een tijdje goed bezig met een app om kcal te tellen maar deze periode laat ik het maar even zo. Vanaf Nieuwjaar weer met een schone lei beginnen!

  • Saar Vandegaer december 19, 2018 at 8:48 pm

   Ja Voila, een goed voornemen en we zijn weer vertrokken ????

 • Griet december 27, 2018 at 1:44 pm

  Ik heb ook altijd veel te veel zin in zoet! Bij mij helpt een stukje pure chocolade (86%) wel en ik drink ook regelmatig groene of witte thee, dat lijkt een beetje te compenseren 😀

 • […] probeer zelf wat gezonder te eten (zie vorige blog: https://nietzomaarsaar.be/article/eten-met-ww/) Dat is ook de reden dat  vrij veel sla en tomaatjes meng onder de pasta. Dit zorgt […]

 • Leave a Reply

  I accept the Privacy Policy

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  Instagram did not return a 200.

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!