Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Eten met WW

saar-vandegaer 5 Comments

Eten met WW

Saar Vandegaer 5 Comments

Al mijn hele leven datzelfde liedje…Ok niet heel mijn leven maar toch al heel erg lang moet ik letten op wat ik eet. Herkenbaar?

Het principe van Weight Watchers is duidelijk geen onbekende voor mij. Maar tegenwoordig met hun app en met hun kookboeken vind ik het zo een makkelijke manier om af te vallen. Dat je niet meer in zo een cursus geraakt is dus niet langer een excuus. Dat kan gewoon gecontroleerd en op jezelf. Dus laten we mekaar hier een beetje motiveren, wat denk je? Laten we samen eraan werken. Wat een goed voornemen voor 2019.

Ik kom niet bij tussen kerst en nieuwjaar, maar tussen nieuwjaar en kerst.

Gezond eten hoeft trouwens geen konijnenvoer te zijn. Je kan heus wat spelen en variëren. Net daarom vind ik de kookboeken van Weight Watchers zo handig. Dit is trouwens mijn snelle favoriet en ik eet er nog een dikke schepper volkoren rijst bij.

zalm met gegrilde groenten, volkorenrijst en een peterselie met yoghurt

Toegegeven, ik tel mijn punten niet dagelijks even netjes deze periode. Te veel zin in zoet, ik verwijt het de speculaas van Sinterklaas. Daarom zorg ik dat er altijd een dessertje in de koelkast zit. Dat helpt om zin in zoet wat te temperen.

Skyr , vanille en 1 eetlepel suiker
Tiramisu met Skyr (ik ben niet de enige huis die fan is)

Ik liet me trouwens vertellen dat dagelijks een tas of twee groene thee ook wel helpt. Dat doe ik toch ook nu om de schade van kerst alvast een beetje te beperken. Wat is jullie ervaring met WW of het vroegere Weight Watchers? Of wat is jullie gouden tip om niet bij te komen tijdens de feestdagen?

Saar Vandegaer

All posts

5 Comments

 • Nathalie december 19, 2018 at 4:50 pm

  Hi Saar, heel herkenbaar! Ik loop ook altijd te schommelen en vanaf ik mezelf iets of wat laat gaan, merk ik het meteen op de weegschaal. Ik was een tijdje goed bezig met een app om kcal te tellen maar deze periode laat ik het maar even zo. Vanaf Nieuwjaar weer met een schone lei beginnen!

  • Saar Vandegaer december 19, 2018 at 8:48 pm

   Ja Voila, een goed voornemen en we zijn weer vertrokken ????

 • Griet december 27, 2018 at 1:44 pm

  Ik heb ook altijd veel te veel zin in zoet! Bij mij helpt een stukje pure chocolade (86%) wel en ik drink ook regelmatig groene of witte thee, dat lijkt een beetje te compenseren 😀

 • […] probeer zelf wat gezonder te eten (zie vorige blog: https://nietzomaarsaar.be/article/eten-met-ww/) Dat is ook de reden dat  vrij veel sla en tomaatjes meng onder de pasta. Dit zorgt […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  • Meisjesweek is ook samen slapen in het grote bed. Hoe hard ze daar naar uit keek. Volgend jaar gaat ze niet op kamp zei ze, want wie zou er mij dan gezelschap houden? Ik heb haar gerust gesteld dat mama haar wel ging kunnen bezig houden 💃. 
Ik heb trouwens nog leuk nieuws. 🍋 Met de code ‘NietzomaarsaarxIDEAL’ krijg je 15% korting online bij mijn favoriete hoesjes of accessoires van @idealofsweden.
.
.
.
.
.
#ivonnekeiswel #mygirl #idealofsweden #summer #lemon
  • Als de mannen van huis zijn, mag er met zand in huis gespeeld worden. Handig zo een bakje met wat zand en uren spelplezier. Het was stil, op naar een leuke week onder ons 2.
.
.
.
.
.
.
@playmobil #playmobil #ivonnekeiswel #mygirl #cute #meisjesdag #meisjestijd #girltime #gijsopkamp #favorietespeelgoed b
  • Dat ik hem ga missen komende week. Fijn kamp lieve Gijs 😘. Ok hij heeft zelf geen instagram maar komt gelukkig wel regelmatig hier piepen. #ksakamp
  • Coffeelover ♥️!
  • Mijn thuiswerkplek kreeg een mini make-over. Hier tijd doorbrengen werd plots minder erg. En met de kinderen hun vakantie voor de deur komt dat nog beter van pas. Dat staat vast! Ik koos voor abstracte lijntekeningen omdat ik het wel een mooi evenwicht vind brengen tussen de aanwezige materialen. 
.
Ik mag jullie blij maken met een kortingscode van @desenio . Tot en met 2 juli krijg je 25% korting op posters met de code NIETZOMAARSAAR. De code is niet geldig op kaders, handpicked & gepersonaliseerde posters.
.
.
.
.
.
.
#interieur #interior #muurdecoratie #ad #poster #posterdesign #decoration #art #posterart #interior4you #interieurstyling #desenio #binnenkijken #wooninspiratie #woonideeen #wonen #myhomestyle #mytimeathome #madetomeasure #home
  • Bye bye weekend, you were good to us ☀️ #weekend #mondaymotivation

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!