Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Een weekendje weg

saar-vandegaer 2 Comments

Een weekendje weg

Saar Vandegaer 2 Comments

Als we er op uit trekken met de kindjes nemen we voor hen altijd een gevuld rugzakje met speelgoed, kleurtjes en kleurboeken mee.  Handig voor in de wagen of op restaurant. Voor een weekendje weg of een overnachting wordt de rugzak geruild voor een trolley met extra kleding, pyjama en hun lievelingsknuffel. Ze vinden dat zo fijn, hun eigen valiesje.

Natuurlijk nemen we dan ook wat te knabbelen mee. Een tussendoortje of iets voor in de auto. Een handig tijdverdrijf als we ver moeten rijden, dat leerde ik op vakantie. Gijs is blij met wat zoetigheid of een droog koekje. Letterkoekjes zijn mega handig om te eten in de auto. Hij lust geen snoepjes noch fruit, maar een doosje rauwe wortelen doen het gelukkig wel goed. Ik vond hiervoor wel een superhandig doosje. Hun assortiment is trouwens wel enorm uitgebreid maar ik kies bewust toch een beetje unisex. Want ze vinden dat allebei wel eens leuk. Dagelijks nemen ze ook een brooddoos van het merk mee naar school. Trouwens heel handig in gebruik want Ivonne neemt altijd kersttomaatjes of druifjes mee. De brooddoos heeft daarvoor een apart compartimentje dat erin past of apart kan gebruikt worden.

Kleuterpraat

Soms neemt Ivonne gewoon de trolley en pretendeert ze ermee weg te zijn. Dan trapt ze het af met de nodige allures en handgebaren. Ik moet dan soms zo mijn lach inhouden. Of hoe een 3-jarig meisje haar echt spiegelt soms aan haar mama. Want eerlijk waar, als er wordt getreuzeld in de ochtendrush dan durf ik daar flink mee te dreigen. “Doei, ik ben weg zonder jullie”. Onlangs zat ik ook effectief al in de auto en reed ik de oprit af. Maar goed, dat doet zij heel graag na. Ivonne is makkelijk om te kopen met een handje vol rozijntjes of een snoepje. Gelukkig maar want van die techniek maak ik bij momenten gretig gebruik.

Binnenkort plannen we een weekendje weg naar zee. En Bernard, die mag ook mee! Het nuttige aan het aangename koppelen en dat kan met de leuke trolley. Zo een trolley is trouwens ook wel handig als boekentas. Er kan veel in, zeker in het 1ste leerjaar kan het van pas komen als er veel boeken mee moeten. Ik moet zeggen dat het bij ons op school echter niet zo gewaardeerd wordt en dat kan ik wel begrijpen. De tenen van andere klasgenootjes worden meestal niet gespaard dus de functie als trolley vinden wij veel makkelijker en handiger. Zelfs voor een nachtje logeren bij oma. Heerlijk!

Wie plant er ook een weekendje weg binnenkort? Tips voor leuke logeeradresjes waar ook onze hond mee mag zijn zeker welkom.

 

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

2 Comments

 • Griet oktober 22, 2017 at 4:39 pm

  Yvonne is zo schattig met hare trolley 😀
  Zo’n weekendje weg lijkt me wel een serieuze planning met kinderen 😉

 • Leave a Reply

  I accept the Privacy Policy

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  Instagram has returned invalid data.

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!