Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Een vaderdagcadeau voor ons allemaal- IXXI

saar-vandegaer No Comments

Een vaderdagcadeau voor ons allemaal- IXXI

Saar Vandegaer No Comments

Ah vaderdag! Onze papa’s, ze hebben ook hun portie verwennerij verdiend. Maar wat moet je toch elk jaar doen voor een handige harry die al alles heeft. Soms denk ik aan de praktische kant met leuke truien of een pyjama. Maar bon, dat wordt toch al iets of wat voorspelbaar dus dit jaar mocht het iets anders zijn. Ik ga voor een persoonlijk cadeau van ons voor hem. Wat is er beter om herinneringen te bundelen dan foto’s? Geen gewone foto’s maar ik ben een mapje met foto’s beginnen verzamelen van ons de afgelopen 2 jaar. Onze reizen, tripjes en uitstapjes die we afgelopen 2 jaar ondernomen hebben. En als je dat allemaal op een rijtje zet, kwamen daar echt leuke beelden en herinneringen uit de bus. Ik kon ervoor opteren om ze gewoon af te printen en in een kader in te plakken maar ik vond een leukere oplossing. Een oplossing die ineens ok ons ‘kale muren probleem’ ging fixen!

Kale muren probleem?

Ik was wat uitgekeken op ons interieur beneden. Mijn witte muren dat was echt heilig van in het begin. Ik vind dat nog steeds een ‘veilige’optie in huis. Een parcour waar ik niet graag van afweek tot grote ergernis van sommigen hier in huis (zonder namen te noemen).  Maar ik vond het saai. Te saai! Ik miste meer kleur en eenheid. De steunpalen waren behangen van foto’s maar wanneer je passeerde vlogen de foto’s al eens in het rond. Heel handig! Maar wat met die muren…Hoe stap ik af van dat saaie karakter. Een gekleurd vlak aan de ene kant, leuke decoratie aan de andere kant. Allemaal heel belangrijke actoren in het stylen van de ruimte. Ik ben van mening dat je de volgende elementen nodig hebt: 

  • Groen
  • Zachte, knusse elementen (kussen, tapijten enz)
  • En dan iets tegen de muur

Maar wat? Hoe kon ik dat het beste oplossen? En hoe los ik het probleem van foto’s in beeld te brengen op. Ik kwam uit op deze leuke oplossing van IXXI. Zo kon ik even 2 vliegen in 1 klap vangen. Een leuk cadeau voor vaderdag en een leuke opvulling van onze kale muur. Je kan de fotocollage helemaal aanpassen zoals je wil. Grootte, aantal foto’s, kleur, verschillende combinaties waardoor ik er even over heb gedaan om te beslissen wat ik nu ging doen.  

Samen herinneringen ophalen

Wat vinden jullie van het eindresultaat?

Saar Vandegaer

All posts

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

  • Als de mannen van huis zijn, mag er met zand in huis gespeeld worden. Handig zo een bakje met wat zand en uren spelplezier. Het was stil, op naar een leuke week onder ons 2.
.
.
.
.
.
.
@playmobil #playmobil #ivonnekeiswel #mygirl #cute #meisjesdag #meisjestijd #girltime #gijsopkamp #favorietespeelgoed b
  • Dat ik hem ga missen komende week. Fijn kamp lieve Gijs 😘. Ok hij heeft zelf geen instagram maar komt gelukkig wel regelmatig hier piepen. #ksakamp
  • Coffeelover ♥️!
  • Mijn thuiswerkplek kreeg een mini make-over. Hier tijd doorbrengen werd plots minder erg. En met de kinderen hun vakantie voor de deur komt dat nog beter van pas. Dat staat vast! Ik koos voor abstracte lijntekeningen omdat ik het wel een mooi evenwicht vind brengen tussen de aanwezige materialen. 
.
Ik mag jullie blij maken met een kortingscode van @desenio . Tot en met 2 juli krijg je 25% korting op posters met de code NIETZOMAARSAAR. De code is niet geldig op kaders, handpicked & gepersonaliseerde posters.
.
.
.
.
.
.
#interieur #interior #muurdecoratie #ad #poster #posterdesign #decoration #art #posterart #interior4you #interieurstyling #desenio #binnenkijken #wooninspiratie #woonideeen #wonen #myhomestyle #mytimeathome #madetomeasure #home
  • Bye bye weekend, you were good to us ☀️ #weekend #mondaymotivation
  • Afgelopen weken heb ik de natuurlijke shampoos van @cosmorigin uitgeprobeerd. Ideaal voor mijn gevoelige hoofdhuid, een probleem waar ik me eigenlijk heel ongemakkelijk bij voel. Sowieso is hitte daarvoor heel slecht en is het beter om mijn haar gewoon natuurlijk te laten droge . Alleen merk ik daardoor sneller droge punten op.  Met deze shampoo wordt mijn haar minder snel vet. De geuren zijn trouwens ook heerlijk, zomers en fruitig, leuke bonus!

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!