Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Een vaderdagcadeau voor ons allemaal- IXXI

saar-vandegaer No Comments

Een vaderdagcadeau voor ons allemaal- IXXI

Saar Vandegaer No Comments

Ah vaderdag! Onze papa’s, ze hebben ook hun portie verwennerij verdiend. Maar wat moet je toch elk jaar doen voor een handige harry die al alles heeft. Soms denk ik aan de praktische kant met leuke truien of een pyjama. Maar bon, dat wordt toch al iets of wat voorspelbaar dus dit jaar mocht het iets anders zijn. Ik ga voor een persoonlijk cadeau van ons voor hem. Wat is er beter om herinneringen te bundelen dan foto’s? Geen gewone foto’s maar ik ben een mapje met foto’s beginnen verzamelen van ons de afgelopen 2 jaar. Onze reizen, tripjes en uitstapjes die we afgelopen 2 jaar ondernomen hebben. En als je dat allemaal op een rijtje zet, kwamen daar echt leuke beelden en herinneringen uit de bus. Ik kon ervoor opteren om ze gewoon af te printen en in een kader in te plakken maar ik vond een leukere oplossing. Een oplossing die ineens ok ons ‘kale muren probleem’ ging fixen!

Kale muren probleem?

Ik was wat uitgekeken op ons interieur beneden. Mijn witte muren dat was echt heilig van in het begin. Ik vind dat nog steeds een ‘veilige’optie in huis. Een parcour waar ik niet graag van afweek tot grote ergernis van sommigen hier in huis (zonder namen te noemen).  Maar ik vond het saai. Te saai! Ik miste meer kleur en eenheid. De steunpalen waren behangen van foto’s maar wanneer je passeerde vlogen de foto’s al eens in het rond. Heel handig! Maar wat met die muren…Hoe stap ik af van dat saaie karakter. Een gekleurd vlak aan de ene kant, leuke decoratie aan de andere kant. Allemaal heel belangrijke actoren in het stylen van de ruimte. Ik ben van mening dat je de volgende elementen nodig hebt: 

  • Groen
  • Zachte, knusse elementen (kussen, tapijten enz)
  • En dan iets tegen de muur

Maar wat? Hoe kon ik dat het beste oplossen? En hoe los ik het probleem van foto’s in beeld te brengen op. Ik kwam uit op deze leuke oplossing van IXXI. Zo kon ik even 2 vliegen in 1 klap vangen. Een leuk cadeau voor vaderdag en een leuke opvulling van onze kale muur. Je kan de fotocollage helemaal aanpassen zoals je wil. Grootte, aantal foto’s, kleur, verschillende combinaties waardoor ik er even over heb gedaan om te beslissen wat ik nu ging doen.  

Samen herinneringen ophalen

Wat vinden jullie van het eindresultaat?

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!