Een tienerkamer inrichten

Onlangs mocht ik voor het interieurmagazine van Morres wonen een kamer inrichten, meer bepaald een tienerkamer. Ze gaven me een studio ter beschikking en ik stuurde op voorhand mijn ideetjes naar hen door. Als interieurstyliste kan ik me echt uitleven op zo een moment.

Ik probeerde me al snel in te leven in de leefwereld van tienermeisjes als mijn nichtje bijvoorbeeld. Ik ben me, net als de rest van onze woning, gaan baseren op de Scandinavische stijl. De meubeltjes van Bopita zijn wit met houten pootjes. Dat was een goede fundamentele basis om van uit te gaan voor de verdere inrichting.

Moodboard

Om een volledig beeld te schetsen heb ik voor mezelf eerst een moodboard gemaakt. Een fotocollage van de inspiratie die ik op deed in de winkel zelf, het kleurgebruik, praktische uitwerking van de muren en integratie met andere meubels of accessoires.

Creatief met kurk

Als kind hing er wel 1 muur vol met prenten van mijn grote idolen. Ik bedacht dat het daarom wel  handig zou zijn om een muur in kurk te voorzien om deze of andere leuke verzamelingen aan op te hangen. Evenzeer juwelen, kaartjes, post-its of gewoon niets. Je kan er zoveel kanten mee op.

Hierbij alvast enkele beelden voor het magazine.

cosy corner

Je kan het magazine geheel gratis aanvragen op hun website.

2 Comments

  1. Lize

    september 17, 2017 at 10:25 am

    Jij hebt die kamer leuk ingericht 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!