Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Een tienerkamer inrichten

saar-vandegaer 2 Comments

Een tienerkamer inrichten

Saar Vandegaer 2 Comments

Onlangs mocht ik voor het interieurmagazine van Morres wonen een kamer inrichten, meer bepaald een tienerkamer. Ze gaven me een studio ter beschikking en ik stuurde op voorhand mijn ideetjes naar hen door. Als interieurstyliste kan ik me echt uitleven op zo een moment.

Ik probeerde me al snel in te leven in de leefwereld van tienermeisjes als mijn nichtje bijvoorbeeld. Ik ben me, net als de rest van onze woning, gaan baseren op de Scandinavische stijl. De meubeltjes van Bopita zijn wit met houten pootjes. Dat was een goede fundamentele basis om van uit te gaan voor de verdere inrichting.

Moodboard

Om een volledig beeld te schetsen heb ik voor mezelf eerst een moodboard gemaakt. Een fotocollage van de inspiratie die ik op deed in de winkel zelf, het kleurgebruik, praktische uitwerking van de muren en integratie met andere meubels of accessoires.

Creatief met kurk

Als kind hing er wel 1 muur vol met prenten van mijn grote idolen. Ik bedacht dat het daarom wel  handig zou zijn om een muur in kurk te voorzien om deze of andere leuke verzamelingen aan op te hangen. Evenzeer juwelen, kaartjes, post-its of gewoon niets. Je kan er zoveel kanten mee op.

Hierbij alvast enkele beelden voor het magazine.

cosy corner

Je kan het magazine geheel gratis aanvragen op hun website.

Saar Vandegaer

All posts

2 Comments

 • Lize september 17, 2017 at 10:25 am

  Jij hebt die kamer leuk ingericht 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  • Coffeelover ♥️!
  • Mijn thuiswerkplek kreeg een mini make-over. Hier tijd doorbrengen werd plots minder erg. En met de kinderen hun vakantie voor de deur komt dat nog beter van pas. Dat staat vast! Ik koos voor abstracte lijntekeningen omdat ik het wel een mooi evenwicht vind brengen tussen de aanwezige materialen. 
.
Ik mag jullie blij maken met een kortingscode van @desenio . Tot en met 2 juli krijg je 25% korting op posters met de code NIETZOMAARSAAR. De code is niet geldig op kaders, handpicked & gepersonaliseerde posters.
.
.
.
.
.
.
#interieur #interior #muurdecoratie #ad #poster #posterdesign #decoration #art #posterart #interior4you #interieurstyling #desenio #binnenkijken #wooninspiratie #woonideeen #wonen #myhomestyle #mytimeathome #madetomeasure #home
  • Bye bye weekend, you were good to us ☀️ #weekend #mondaymotivation
  • Afgelopen weken heb ik de natuurlijke shampoos van @cosmorigin uitgeprobeerd. Ideaal voor mijn gevoelige hoofdhuid, een probleem waar ik me eigenlijk heel ongemakkelijk bij voel. Sowieso is hitte daarvoor heel slecht en is het beter om mijn haar gewoon natuurlijk te laten droge . Alleen merk ik daardoor sneller droge punten op. Met deze shampoo wordt mijn haar minder snel vet. De geuren zijn trouwens ook heerlijk, zomers en fruitig, leuke bonus!
  • Kleine meisjes worden groot! #ivonnekeiswel
  • Monday Monday #Monday motivation

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!