Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Een likje verf

saar-vandegaer 2 Comments

Een likje verf

Saar Vandegaer 2 Comments

Vorige maand hebben we onze kamer en Gijs zijn kamer voorzien van een nieuwe verflaag. Een streepje verf met een grote impact.

Gijsjes kamer

Door de kleuren te combineren en veranderen, te laten terugkomen in andere elementen ter decoratie in de kamer. Is de transitie van de kamer wel opvallend anders. Gijs gaf zelf al een tijd aan dat hij de kleuren op zijn slaapkamermuren te donker vond. Hoewel ik dat zelf nog steeds een leuke kleur vind, ging ik toch voor een frisser geheel. Scandinavisch wonen? Ja misschien wel al staat er intussen al wat lego op de kast. Vroeger zou ik me enkel gehouden hebben aan 1 accentmuur. Nu laat ik een kleurvlak terugkomen. Ok ok wel wat uitgemeten opdat Gijs zijn bedje erin past maar toch. Door zijn muur zo een accent te geven doorbreken we het sobere witte van de muren maar is het even zeer niet overdreven. Ik vind het echt een gezellige kamer. We combineerden de ruimte met zijn bestaande meubeltjes en voegden nog wat rotan en houten accenten toe zoals het lampje aan de muur.

Onze slaapkamer

Onze slaapkamer was een witte kamer gecombineerd met appelblauwzeegroene gordijnen. Ooit vond ik dat geweldig en wat ik duidelijk inspiratieloos. Ik was echt uitgekeken op die witte muren. (Tim gaat dit heerlijk vinden om te lezen). Ik liet me aldus wat inspireren door Pinterest en de kleurenwaaier maar ik kon maar geen beslissing nemen. Tot ik deze prent vond bij My Ex Boyfriend. Ik ging wat in dat kleurenpatroon verder van het roze en dat ging op de muur. Onze felle gordijnen werden vervangen door lichte taupe kleurige. Ter decoratie kwam er een bank achteraan het bed met een leuk tapijtje onder. Een bijzettafel, houten ladder en wat plantjes. Mijn ‘handige Harry’ installeerde nog een muurtje achter het bed met de schakelaars en stopcontacten. Gedaan met verlengkabels onder het bed.

Wat vinden jullie ervan?

Saar Vandegaer

All posts

2 Comments

 • Els september 19, 2019 at 1:46 pm

  Supermooi gedaan, je hebt er duidelijk oog voor. En ook helemaal mijn stijl 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  • Coffeelover ♥️!
  • Mijn thuiswerkplek kreeg een mini make-over. Hier tijd doorbrengen werd plots minder erg. En met de kinderen hun vakantie voor de deur komt dat nog beter van pas. Dat staat vast! Ik koos voor abstracte lijntekeningen omdat ik het wel een mooi evenwicht vind brengen tussen de aanwezige materialen. 
.
Ik mag jullie blij maken met een kortingscode van @desenio . Tot en met 2 juli krijg je 25% korting op posters met de code NIETZOMAARSAAR. De code is niet geldig op kaders, handpicked & gepersonaliseerde posters.
.
.
.
.
.
.
#interieur #interior #muurdecoratie #ad #poster #posterdesign #decoration #art #posterart #interior4you #interieurstyling #desenio #binnenkijken #wooninspiratie #woonideeen #wonen #myhomestyle #mytimeathome #madetomeasure #home
  • Bye bye weekend, you were good to us ☀️ #weekend #mondaymotivation
  • Afgelopen weken heb ik de natuurlijke shampoos van @cosmorigin uitgeprobeerd. Ideaal voor mijn gevoelige hoofdhuid, een probleem waar ik me eigenlijk heel ongemakkelijk bij voel. Sowieso is hitte daarvoor heel slecht en is het beter om mijn haar gewoon natuurlijk te laten droge . Alleen merk ik daardoor sneller droge punten op. Met deze shampoo wordt mijn haar minder snel vet. De geuren zijn trouwens ook heerlijk, zomers en fruitig, leuke bonus!
  • Kleine meisjes worden groot! #ivonnekeiswel
  • Monday Monday #Monday motivation

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!