Dr. Hauschka purple Light Limited Editon

Een mooie make-up collectie die heel veel extra aandacht verdient! Ik kende het merk helemaal nog niet op deze manier dus ik ben alvast aangenaam verrast.

De verpakking oogt heel mooi en luxueus. Ze doet mij trouwens wel een beetje denken aan een ‘Urban Decay’. Zalig toch! De Zweedse kunstenares Emma Lindström is de ontwerpster van de verpakking. Zeer origineel  met de verschillende tinten paars die samenkomen en dan de handettering er bovenop.

De Purple Light collectie biedt heel veel mogelijkheden en laat je persoonlijkheid stralen met enkele mooie producten. LuminousDays als je jouw natural look wil laten oplichten of LuminousSkys voor ‘s avonds. Paars is een fijne en dankbare kleur om mee te werken en zeker als je bruine ogen hebt.

Ogen

Het palette bevat 4 oogschaduwkleuren van zacht roze, taupe tot intens en donker paars. De kleuren zijn intens, goed gepigmenteerd en makkelijk te blenden. Ik heb al veel paarse oogschaduwkleuren in mijn stash maar dit palette is zeker een ‘keeper’ of must. Met deze 4 kleuren kan je verschillende looks creëren. Handig om mee te nemen ook voor een weekendje weg.

Het oogpotlood is in een donkere taupe kleur wat de ooglook helemaal diepte geeft. De handige ‘smudger’ aan de andere kant helpt om subtiel te werk te gaan. Sowieso ben ik geen fan van een zwart oogpotlood omdat ik dat te hard vind.

Gezicht

Het poeder zorgt voor een frisse, zachte gloed. Ik vind het een heel fijn poeder dat ik gebruik over mijn foundation maar enkel op mijn wangen en contouren. De lichte kleur is een soort highlighted maar het geheel blend mooi en zorgt voor een stralende blos zonder dat rouge. Dat vind ik in de winter ook veel natuurlijker ogen. Ik gebruik hem dagelijks omdat deze zo een gezonde gloed geeft. De lichte ‘highlighter’ kleur gebruik ik ook in mijn binnenste ooghoek trouwens.

Laat je inspireren door intense kleuren en verrassende texturen.

Lippen

De Liquid Lip Colors bezorgen een frisse, subtiele en mooie glans. De kleur 01 is een nude kleur en 02 meer een bessenkleur. Deze tweede vind ik heel leuk staan. Een leuke glans en ze werken makkelijk met het aanbrengen. Doordat ze vrij glossy zijn blijven ze niet zo lang zitten.

De producten van Dr. Hauschka zijn op natuurlijke basis en bevatten mineralen. Heel fijn ook voor de gevoelige huid dus en toch kleurrijk.

Bovenstaande look heb ik gecreëerd met de bovenvermelde producten. De collectie ligt sinds 1 februari in de winkel. Welk product vindt jij het leukste?

Eyeshadow palette – 30.50 euro
Eye Definer – 13.95 euro
Teint Powder – 30.95
Liquid Lip Colour – 17.95 euro

*Dit artikel bevat samples. Testers worden geheel vrijblijvend aangeboden zonder garantie op een blogpost. Meer hierover kan je hier terugvinden.

Leave a Reply

error: Content is protected !!