Doutzen’s nieuwe collectie bij Hunkemöller

Doutzen Kroes lanceerde onlangs terug een nieuwe collectie voor Hunkemöller.  Een elegante lingeriecollectie met ook heel wat stijlvolle en zijdezachte accessoires.

Als mama van twee probeer ik mezelf zo weer een beetje liever te zien. Ik ben sinds de bevalling van Ivonne 22 kg afgevallen waarvan 10 kg sinds begin van afgelopen zomer en ik voel me op zich wel beter. Alleen zie ik mezelf nog niet helemaal even graag of nog niet zoals het zou moeten zijn. Ondanks vele complimentjes wil ik toch mijn best doen want kom op zeg. Het is nooit genoeg, we willen altijd meer en meer? 50 kg is een droomgewicht maar een streefdoel dat onmogelijk is. Ik wil mezelf dus leren waarderen zoals ik ben. Hoe dan? Door mijn troeven wat  uit te gaan spelen. De dingen die ik mooi vind bij mezelf gaan accentueren. En als je iets mooi draagt, dan voel je je toch ook gewoon beter?

The best thing about memories is making them.

Van underwear naar outerwear

Doutzen lanceerde reeds een succesvolle sport- en swimwear lijn voor Hunkemöller en met veel succes. Nu werd underwear onder de loep genomen. De collectie is perfect om outfits mee te gaan stylen. Er zit opvallende embroidery in gecombineerd met nude-kleurige basis items. Zo krijg je een elegant tattoo-effect. De silhoueten zijn stijlvol en sexy met veel oog voor detail. De hele collectie is een balans tussen stoer en vrouwelijk.

Mijn vrouwelijke kant

Ik ben zo iemand dat haar gezellig kan vertoeven in een cosy pyjama, maar evenzeer in een négligé met een warme vest. Het item dat mij dan ook meteen aansprak in de collectie was de ‘babydoll’. Ik kies er dan ook resoluut voor m deze te combineren met jawel een lange, grijze, gezellige wollen vest. Nog een paar hoge kousen en ik loop zo een ganse zondag voormiddag door het huis. Waarom niet brunchen in een elegante pyjama? Die koffie smaakt eens zo goed op die manier ;-).

kimono – Doutzenforhunkemoller
short – doutzenforhunkemoller
top – doutzenforhunkemoller

De collectie is sinds eind oktober verkrijgbaar in de winkels. De prijzen variëren van €9,99 tot €49,99. Meer informatie vind je op de op hun website onder nachtmode.

Shortie Shiffon: €27,99
Lace top: €24,99
Kimono lace: €54,99

10 Comments

 1. Liesellove

  November 24, 2017 at 9:03 am

  Sexy vrouw jij! Echt mooi!

 2. griet van Emma & Mona

  November 24, 2017 at 9:45 am

  Heel herkenbaar verhaal! Als we onszelf nu eens graag zagen. Wat een mooi begin!

  1. Saar Vandegaer

   November 24, 2017 at 12:13 pm

   Ja he, is toch zo. Onze kinderen kennen enkel hun mooie mama

 3. Babs

  November 24, 2017 at 11:15 am

  Oeh zo herkenbaar. Die onzekerheid over je lichaam nadat je die wezentjes ter wereld hebt gebracht…. maar echt je bent een prachtige vrouw Saar!

 4. Katrien (Marie Cadie)

  November 24, 2017 at 11:23 pm

  Oh lieve meid! Het is niet altijd gemakkelijk … en ik denk dat elke vrouw zo haar struggles heeft. Maar kijk gerust met opgeheven hoofd in de lens! 🙂 mooi!!! 🙂

 5. Laura

  November 27, 2017 at 9:32 am

  Heel mooie en classy foto’s Saar! Echt!

Leave a Reply

error: Content is protected !!