Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Dit was Januari!

intago No Comments

Dit was Januari!

intago No Comments

De maand januari in een notendop. Een overzichtje van het leuks dat ik beleefd heb en me is bijgebleven. Een mini shoplogje hoort er ook bij.

Januari is voorbij en met het terugkijken naar mijn foto’s wou ik jullie een overzichtje geven van wat mij bijbleef tijdens deze maand. Ik haalde mijn inspiratie voor dit blogje op haar mamablogje.

Nieuwjaarke zoete, een varken heeft 4 voeten….

Tradities zijn er om in ere te houden en zo ook de nieuwjaarsbrieven bij de aanvang van het nieuwe jaar. De kindjes en petekindjes zetten hun beste beentje voor met de nodige zenuwen.

Goede voornemens

Januari is zoals bij velen de maand van de goede voornemens. In één van mijn vorige blogs konden jullie al lezen dat ik vol goede moed ben begonnen aan een gezonder leven vol beweging. Tot dusver gaat het goed. Eigenlijk heel goed zelfs. Ik ben 4 kg kwijt maar vooral in cm’ers zat ik vorige week al op -22cm. Even afwachten wat deze week geeft, maar woensdagmorgen meet ik opnieuw. So far so good! Hierover later meer….

Dat bewegen doet me goed. Ik geniet nog van mijn geliefde latte en af en toe een gin tonicske. Moet kunnen toch?
Naast mijn lichamelijke goede voornemens, stelde ik me ook enkele eisen op gebied van orde. Ik heb het jaar goed ingezet met het uitmesten van mijn kleerkast. Ah wat een fijn overzicht! Wat ik al in meer dan een jaar niet meer droeg, mocht gaan. Een flinke oppoetsbeurt resulteerde in een ordelijke kast met veel overzicht en plaats. Maar dat stel ik wel een beetje uit tot mijn doel behaald is.

De make up kwasten kregen een grondige reinigingsbeurt met de kwastenreiniger cleansing soap van ”Barbara Hofmann. Tot hiertoe heel tevreden van.

Flinke winterprik

Let it snow, let it snow, let it snow…
Ivonne zag voor het eerst wat sneeuw is. Zo verwonderd om dit mooie witte landschap te zien.

Shop

interieur
Eind december werd de salontafel van HAY besteld. We gingen voor een witte traytable en vorige week was ze er dan eindelijk. Ik decoreerde ze met het kaleidoschaaltje.

kledij
Bij Mariamaria kocht ik een leuke sjaal en trui. Geen foto van de winkel of outfit, maar wel van de locatie van de shop. Vlakbij de basiliek in Scherpenheuvel.

make up
Bij Mac ben ik gezwicht voor de Ellie Goulding collectie. Ik kocht het poeder en oogschaduwpalette. Hierover snel een review!
Van mijn Dior en Catrice producten kwam al een blogje online.
Van Sally Hansen probeerde ik voor het eerst een miracle gellak. Ook hierover snel een review.

Gezien

Ik keek op Netflix de serie Breaking Bad. Een leuke serie met wat actie en de nodige spanning. Op sommige momenten vind ik het enorm lachwekkend. Zeker kijken! Gijs is in de ban van Draken. Nu en dan kijkt hij al eens naar een aflevering daarvan. Al blijven Cars en Planes zijn toppers.

Ik denk dat dit januari zo een beetje was.
Op naar een nieuwe maand!

Liefs,

   Send article as PDF   
intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!