DI’s Beauty favorietjes

Omdat beauty niet altijd duur hoeft te zijn, loop ik geregeld een drogisterij binnen. Laatst passeerde ik nog een keer bij DI en toon jullie enkele aanraders of musthaves voor mij persoonlijk.

De producten zijn heel betaalbaar en kwalitatief wel fijn in gebruik.

Body: shower gel

In de winter gebruik ik graag olie onder de douche. Er is niks voedender voor mijn huid want toegegeven body lotions zijn ’s morgens niet altijd even handig in gebruik. Deze shower gel ruikt over heerlijk. Dat is door de macadamia. Een extra bonuspunt is wel dat de showergel vrij is van parabenen, ph-neutraal en dermatologisch getest.

NatureBox Shower Gel

Wunderbrow Eyebrow Gel & Wunderbrow Eyebrow Brush

Onlangs volgde ik zelf  een make-up workshop. Daar werd mij verteld dat de wenkbrauwen een belangrijke rol spelen wat betreft ons gelaat.  Ze bepalen voor 60% onze expressie maar ook onze look. Sindsdien kleur ik mijn wenkbrauwen elke dag een beetje bij. Ik dierf dat hiervoor al wel eens vergeten. Deze eyebrow gel van Wunderbrow gaat mij die stap in de ochtend weer doen besparen. Ik verf ze op deze manier blijft dat 3 dagen heel mooi zitten. Ik breng de verf wel aan met het kwastje dus op een heel subtiele manier en kam er dan een beetje door. Heel makkelijk en snel en elke dag mooie wenkbrauwen.

MoodMatcher Twist Stick Lipstick

Ik denk dat ik niets nieuws vertel, als ik zeg dat ik grote fan ben van rode lippen. De MoodMatcher Twist Stick is een langhoudende lipstick. Zo een potloden vind ik heel fijn en makkelijk in gebruik. Je tekent er eerst de omranding van je lippen mee en vult ze daarna in. De kleur zelf past zich aan aan jouw huidkleur zodat die erbij past. Een soort van unieke formule eigenlijk. Nadelig aan een lipstick die langdurig blijft zitten is het uitdrogende neveneffect.  Deze bevat aloë vera en vitamine E om je lippen goed te verzorgen. Dat zou dit moeten aanpakken maar ik moet bekennen dat ik ook wel bij deze vaak last heb van droge lippen achteraf. Ik scrub ze dan ook altijd goed na gebruik.

 

 

NatureBox: Shower Gel (macadamia) € 4,49
Wunderbrow wenkbrauwkit: €29,95
Wunderbrow dual precision brush: €8,95
MoodMatcher twist lipstick: €6,90

 

2 Comments

 1. Heidi De Winter

  januari 6, 2019 at 7:45 pm

  Je hebt heel leuke productjes uitgekozen Saar! Het zou leuk zijn om eens in een video te laten zien hoe je zelf je wenkbrauwen verft 😉

  1. Saar Vandegaer

   januari 6, 2019 at 7:46 pm

   Mercikes Heidi, zal ik zeker doen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!