Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Dermalex – Skincare bij eczeem

intago 1 Comment

Dermalex – Skincare bij eczeem

intago 1 Comment

Zowel Gijs als Ivonne hebben wat last van eczeem, al van bij de geboorte. Het is vaak wat uitproberen wat wel of niet kan maar het komt op hetzelfde neer. Ik probeerde eens een nieuwe crème uit, budgetvriendelijker dan vele merken. Hoe reageren ze hierop?

Gijs & Ivonne hebben al van bij de geboorte af aan een gevoelige huid. Tot hiertoe was ik dus gewend om goed te hydrateren en met parfumvrije producten te wassen en te verzorgen.

by Saar Vandegaer

Nu probeerde ik Dermalex uit. Meer specifiek Dermalex Atopisch & contacteczema. Zij hebben nu een vernieuwde en specifieke behandeling voor Eczema, Acne en Couperose uitgebracht. Dermalex ontwikkelt samen met Laboratories Galenco verzorgingsproducten voor droge en gevoelige huid.

Toen Gijs weer wat uitslag had op zijn beentjes (wintervelleke) besloot ik om De Dermalex Atopische eczema crème te gaan gebruiken. Deze Eczema-crèmes zijn uniek omdat ze op 4 manieren werken:

1. Het MagneoLife – complex stimuleert het herstelmechanisme van de huid zodat de roodheid en irritatie wordt verminderd.

2. De bescherming van de huidbarrière wordt versterkt.

3. De aangetaste huid wordt versterkt.

4. Het zorgt voor een beschermlaag tegen allergenen en irritatie.

Deze crème komt in 3 varianten:

 • voor baby’s: ideaal tegen babyacne
 • voor volwassenen & kinderen vanaf 6 jaar
 • contact eczema

De crème is heel makkelijk in gebruik. Ik gebruik de ‘baby crème’ ’s morgens en ’s avonds voor hun gelaat. De grote tube met intensief hydraterende crème gebruik ik dan om helemaal in te smeren na het badje. De crème bevat plantaardige oliën die een soort filmpje op de huid leggen. Dat film laagje van vetten en minerale oliën fungeert eigenlijk als beschermlaag: het vocht blijft binnen en afvalstoffen of allergenen blijven eruit. Mensen met atopische eczema of contact eczema gebruiken vaak cortisone. Dit zorgt voor een snel resultaat. Het handige aan deze crème is dat de periode tussen de eczema opstoten met 50% worden verlengd, maar dat je dus langere periodes zonder jeuk zit. Dit wil ook zeggen geen nood aan cortisone crèmes. Hier zijn de crèmes deze winter al goed van pas gekomen.

Heb jij ook een gevoelige huid of hebben je kinderen er ook last van? Hoe pakken jullie dat aan?

verkrijgbaar bij de apotheek // Dermalex atopische eczema baby €11,95 // Dermalex Intens Hydraterende Crème €12,95

intago

All posts

1 Comment

 • Mariska van Heel april 6, 2017 at 5:44 pm

  Ik had tot mijn dertigste regelmatig last van eczeem, nu gelukkig veel minder vaak. Als ik last heb dan gebruik ik zechsal magnesiumolie dan ben ik er zo weer vanaf.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  • GIVEAWAY- time! Ik mag van @mangosonmonday deze machtig mooie poster weg geven. Hij komt in enkele varianten: geel, rood, wit en dit mooie mint. Wat moet je doen om te winnen?⁣⁣⁣
⁣⁣ 🎉volg @nietzomaarsaar ⁣⁣⁣
🎉volg @mangosonmonday⁣⁣⁣
🎉tag een vriendin⁣
🎉 delen is bonus
  • Wat belandt op de hit- of de shitlist?
  • Al 6 maanden onze beste vriendinnetje. Altijd kwispelend blij om ons te zien. Ik zou ze niet meer kunnen missen.
Er is trouwens een aanbieding ‘holiday sale offer’ van nog eens extra 10% bij je online bestelling met de code ‘Nietzomaarsaar10’. #idealofsweden #idealofswedenBE @idealofsweden
  • Endless sunshine ☀️ .
#ivonnekekswel #home
  • Ever thine,
Ever mine,
Ever ours!
~ Ludwig van Beethoven
.
Nog eentje van 31/12 met als dresscode ‘glitter of pailettekes’. En niet epoletten zoals sommigen van ons mannelijke gezelschap dachten. Wat moet een man toch ondergaan als je samen leeft met een beautyblogger? A touch of gold make-up. Wij zijn echte tegenpolen, hevig temperament en behulpzaam tov emotioneler, onzeker en introvert. Maar samen is dat mooi in evenwicht. Wie wat is hou ik in het midden of mogen jullie raden.
Maar denk dat dit wel heel erg herkenbaar is voor velen, niet? 
Sorry Tim, te schattig om niet te delen.
  • Ik weet het nog goed. Gijs zijn eerste moment waarbij hij als ukkepuk de pot bloem uit de kast nam en alles vol strooide alsof er deeg moest uitgerold worden over mijn keukenvloer. Net op een dag waarbij ik kotsmisselijk en aldus nog maar net zwanger boven de pot hing. Een vriendin fluisterde me op dat moment toe: “het is een fase, het is een fase, het is een fase,...” Toen ik aan dit boek begon dacht ik daar vaak terug en nog steeds. Het zijn geen baby’s meer maar ze gaan nog steeds door zo een fases en brengen mij daardoor ook telkens in een nieuwe opvoedkundige fase. Over samen slapen of ‘s nachts uit bed moeten kan ik niet meer echt meespreken. Over huiswerk maken, je kind laten ontplooien en eetproblemen aanpakken daarentegen...
Maar eerlijk is eerlijk, dit boek had ik echt veel vroeger moeten lezen. Een handige gids voor de nieuwgeboren moeders in mijn naaste omgeving. Ik herkende meteen zoveel stukjes over het WTF gevoel van net bevallen te zijn ( ja ook ik belde de vroedvrouw om te melden dat ik een orgaan was verloren, maar het was een bloedprop). Verder staan er veel tips trouwens in dit boek rond selfcare. Iets waar ik wel wat belang aan hecht. Dat heeft een impact met hoe je je voelt denk ik dan. Het boek staat boordenvol tips en advies voor het eerste jaar als mama. @rieno_ nam wat expertes onder de arm voor hun advies rond specifieke topics. En het beste, droogshampoo is ook shampoo! 
Dat is een blijver 🙃! #hetiseenfasehetboek #parenting

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!