Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Dermalex – Skincare bij eczeem

intago 1 Comment

Dermalex – Skincare bij eczeem

intago 1 Comment

Zowel Gijs als Ivonne hebben wat last van eczeem, al van bij de geboorte. Het is vaak wat uitproberen wat wel of niet kan maar het komt op hetzelfde neer. Ik probeerde eens een nieuwe crème uit, budgetvriendelijker dan vele merken. Hoe reageren ze hierop?

Gijs & Ivonne hebben al van bij de geboorte af aan een gevoelige huid. Tot hiertoe was ik dus gewend om goed te hydrateren en met parfumvrije producten te wassen en te verzorgen.

by Saar Vandegaer

Nu probeerde ik Dermalex uit. Meer specifiek Dermalex Atopisch & contacteczema. Zij hebben nu een vernieuwde en specifieke behandeling voor Eczema, Acne en Couperose uitgebracht. Dermalex ontwikkelt samen met Laboratories Galenco verzorgingsproducten voor droge en gevoelige huid.

Toen Gijs weer wat uitslag had op zijn beentjes (wintervelleke) besloot ik om De Dermalex Atopische eczema crème te gaan gebruiken. Deze Eczema-crèmes zijn uniek omdat ze op 4 manieren werken:

1. Het MagneoLife – complex stimuleert het herstelmechanisme van de huid zodat de roodheid en irritatie wordt verminderd.

2. De bescherming van de huidbarrière wordt versterkt.

3. De aangetaste huid wordt versterkt.

4. Het zorgt voor een beschermlaag tegen allergenen en irritatie.

Deze crème komt in 3 varianten:

 • voor baby’s: ideaal tegen babyacne
 • voor volwassenen & kinderen vanaf 6 jaar
 • contact eczema

De crème is heel makkelijk in gebruik. Ik gebruik de ‘baby crème’ ’s morgens en ’s avonds voor hun gelaat. De grote tube met intensief hydraterende crème gebruik ik dan om helemaal in te smeren na het badje. De crème bevat plantaardige oliën die een soort filmpje op de huid leggen. Dat film laagje van vetten en minerale oliën fungeert eigenlijk als beschermlaag: het vocht blijft binnen en afvalstoffen of allergenen blijven eruit. Mensen met atopische eczema of contact eczema gebruiken vaak cortisone. Dit zorgt voor een snel resultaat. Het handige aan deze crème is dat de periode tussen de eczema opstoten met 50% worden verlengd, maar dat je dus langere periodes zonder jeuk zit. Dit wil ook zeggen geen nood aan cortisone crèmes. Hier zijn de crèmes deze winter al goed van pas gekomen.

Heb jij ook een gevoelige huid of hebben je kinderen er ook last van? Hoe pakken jullie dat aan?

verkrijgbaar bij de apotheek // Dermalex atopische eczema baby €11,95 // Dermalex Intens Hydraterende Crème €12,95

   Send article as PDF   
intago

All posts

1 Comment

 • Mariska van Heel april 6, 2017 at 5:44 pm

  Ik had tot mijn dertigste regelmatig last van eczeem, nu gelukkig veel minder vaak. Als ik last heb dan gebruik ik zechsal magnesiumolie dan ben ik er zo weer vanaf.

 • Leave a Reply

  I accept the Privacy Policy

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  Instagram did not return a 200.

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!