Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Danku Sinterklaasje

saar-vandegaer 3 Comments

Danku Sinterklaasje

Saar Vandegaer 3 Comments

Hij komt, hij komt,…. Het is het 1ste jaar dat Sinterklaas zo aanwezig is in ons huisje. Er wordt dan ook met veel spanning afgeteld naar 6 december. Afgelopen week werd onze brief zorgvuldig opgesteld en gepost.

Brieven op de post

Gijsjes tekening en brief
Ivonnes brief
Samen naar de postbus
spannend…

Ik moet eerlijk bekennen dat ik als kind ook echt genoot van deze tijd. Dan stond ik voor onze schouw te zingen, het zetten van de schoen en vol spanning gaan slapen. Ik probeer dat wel door te geven aan mijn kinderen. Mijn mama zegt ook altijd dat het zo een mooie tijd van het jaar is voor de kinderen en dat is echt. Sinterklaas geeft de aftrap naar gezelligheid! Nieuw is de aanwezigheid van spiekpietje ; die gaat vertellen aan de andere pieten wie er al dan niet flink is geweest vandaag. Handig met al die deugnieterij in huis. Gijs vraagt zo goed als dagelijks om een aflevering van ‘Dag Sinterklaas’ te kijken en Ivonne beluistert graag de liedjes van ‘sint en piet’. Het is zo spannend! Gaat Ivonne haar tutje meegeven? Krijgt Gijs in zijn schoen wat hij vroeg? Ok je hebt voor -en tegenstanders. Want eerlijk gezegd maken we hen wat wijs en daar hou ik normaal niet van. Maar dit is een fantasie, een soort verhaal en iets van vroeger… ze worden er ook zo gelukkig van. Dat is toch al een schoon reden om er in op te gaan denk ik dan ????.

Elk jaar willen we er ons best wel voor doen, maar met mate. De initiële afspraak was dat de heilige man met zijn speelgoed enkel bij ons thuis zou komen. Maar intussen komt hij ook bij oma en opa dus een beetje verwennerij is het eigenlijk wel. Je kan daar zo ver in gaan als je zelf wil. Als je een 5-jarige in een speelgoedfolder laat kijken en vraagt wat hij wil dan zal hij ook altijd de grootste doos eruit kiezen, logisch toch?! Maar dit jaar hebben we wat meer met een budget gewerkt. Elk krijgt wat moois voor een totaalbedrag tussen de €50 à €75 per kind. Ze krijgen doorgaans door het jaar geen speelgoed meer van ons. Het is te zeggen….Van mij althans zeker niet, papa durft al eens af te wijken van deze afspraak. Verjaardagen zijn dan ook de uitzondering bij uitstek. Maar ik was onlangs online aan het speurneuzen en op de website van Lidl vond ik zoveel leuks. Als ik mag kiezen tussen al het speelgoed zal ik altijd de voorkeur geven aan ‘houten speelgoed‘. Het assortiment bij hen is dan ook zo leuk en enorm uitgebreid, maar ook nog eens budgetvriendelijk.  Je kan er allerlei moois vinden zoals houten kookgerei, een functioneel speelkeukentje, poppenhuis, speelwinkel, enz.

Wat krijgen ze dan precies?

Gijs krijgt ook een ‘way to play’ autobaan dus hij dan kan mixen met deze houten trein van bij hen. Daarnaast nog wat knutselmateriaal, een spelletje van Cars en lekkers voor in de schoen zelf natuurlijk.

Ivonne krijgt de houten speelgoedkeuken en dit leuke tekenbord. En allebei krijgen ze een koffertje voor als ze gaan uit logeren of voor het speelgoed in te stoppen.

Inspiratie

wie zoet is krijgt lekkers

houten treinspoor – way to play

Tekenbord

[

Voor de fans van Cars

koffertjes

Op hun briefjes, die via de post werden verstuurd, kwam vandaag een antwoord. Voor nog leuk speelgoed kan je zeker eens kijken op de website van Lidl. Wat brengt de Sint bij jullie?

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

3 Comments

 • Nicole Orriëns november 28, 2017 at 9:45 am

  Wat heerlijk dat je kinderen er zo van genieten. Ik heb ook hele goede herinneringen aan Sinterklaas!

  • Saar Vandegaer november 28, 2017 at 9:52 am

   Ja ik word daar zelf ook een tikkeltje emotioneel van ????

 • Heidi De Winter november 30, 2017 at 12:31 pm

  Haha Gijs heeft zelfs een heel grote brief ???? Is proberen waard eh! Pure nostalgie. Iedereen wordt er blij van om kinderen te zien genieten, toch!

 • Leave a Reply

  I accept the Privacy Policy

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  Instagram has returned invalid data.

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!