Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Coconut Water

saar-vandegaer No Comments

Coconut Water

Saar Vandegaer No Comments

Onze haren kunnen zeker ook wat extra gebruiken. Shampoo wordt tegenwoordig wat kritisch bekeken. Liefst geen al te schuimend goedje want dat is beter voor onze hoofdhuid.

OGX

Nostalgie toch wel bij het ruiken van deze OGX Coconut producten. Als puber was ik altijd fan van de Tahiti cocos zeep. Ergens doorheen de jaren werd die liefde uitgedoofd. Maar deze keer ruikt mijn haar gewoon heerlijk naar cocos. Ik eet dat graag, drink het graag en gebruik het graag. Cocos, dat is toch goed voor alles? Gezond voor ons lijf, denk ik dan zo! Misschien ook wel een typisch zomerproduct hoewel ik mij daar soms weinig van aantrek. Ik heb wel zomerse favorieten maar ik durf deze shampoo even zeer in de winter te gebruiken. Er is wel een bepaalde trend onder de haarproducten merk ik op. Meer en meer komen er producten op de markt die specifiek drogere hoofdhuid aanpakken. Vaak gaat dat wat gepaard met snel vet wordende haren en nu ik meer hydraterende producten ben beginnen gebruiken, is er beterschap. De frequentie van het haren wassen verlagen is zeker een grote must maar dan moet je werken met shampoo die natuurlijk niet je haar te snel vet laat worden. Het grotere voordeel van deze shampoo is dat deze geen SLS of sulfaten bevat, minder schuimt maar dus beter is voor je haar. Hoera aan minder droog haar. De shampoo bevat ammonium lauryl sulfaat of ALS. Dit bestanddeel is al beter dan SLS maar natuurlijk nog niet helemaal ‘ecologisch’. Nu voor een drogisterij merk vind ik dit al behoorlijk knap. Ik word er oprecht gelukkig van en mijn haar ook. De kokosnootolie is rijk aan vitamine E. Dat heeft een voedende werking op het haar.

Het overgrote voordeel aan de shampoos van OGX is ook dat je er zo lang mee toekomt. Ik vind dat je altijd weinig product nodig hebt om je ganse haarbos, en geloof mij ik heb een flink pak haar, te wassen. Ik gebruik meestal de bijbehorende conditioner. Deze bevat echter wel siliconen, dat merk je ook aan de witte kleur. Maar voor mijn lange haren is een conditioner echter een must. Anders is het absoluut niet doorkambaar. Als je dus zelf op zoek bent naar een lichtere shampoo die geen SLS bevat kan ik deze zeker aanraden. Uiterst geschikt voor droger haar.

De producten van OGX zijn onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat // shampoo & conditioner Coconut water //385 ml // €10,99

Disclaimer: Producten worden geheel vrijblijvend aangeboden. De volledige disclaimer kan je hier terugvinden.

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!