Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Clinique ID

saar-vandegaer 4 Comments

Clinique ID

Saar Vandegaer 4 Comments

Een tijdje terug mocht ik mijn eigen Clinique skin ID uit kiezen. Een skincare afgestemd op de behoefte van mijn huid. En Clinique heeft maar liefst 15 verschillende combinaties.

Je kiest op basis van de volgende stappen. Eerst ga je een hydratatiebasis uitkiezen. Een moisturizing lotion, oil-control gel of hydrating jelly. Ik koos bewust voor deze laatste. Ik zocht echt een licht product. Iets wat snel in de huid intrekt en geen uitdrogend effect heeft. Daarna kies je een booster concentraat uit. Je kan kiezen uit 5 verschillende boosters die elke hun eigen probleem aanpakken:

 • Irritatie aan (groen): ideaal voor de roder huidjes, couperose of gevoelige huid. Deze gaat de huid echt kalmeren.
 • Alpha hydroxide acids (blauw): pakt de zichtbare poriën aan en verbetert de huidstructuur. De huid ziet er meer glowy en glanzend uit.
 • Onregelmatige teint (wit): Door de Japanse Angelica wortel extracten wordt de teint egaler gemaakt en de huid wordt helderder.
 • Vermoeidheid: maakt de huid wakker en reduceert vermoeidheid. Dit geeft de huid meteen een wake-up call.
 • Lijntjes en rimpels: maakt de huid voller en vult lijntjes . Droogtelijntjes worden vager.

Ik koos voor mezelf de combinatie van de jelly met de Hydroxide acids. De blauwe combinatie aldus! Na 8 weken uittesten kan ik vertellen deze stap onmisbaar te vinden in mijn skincare routinie. Om de 1 of andere reden brengt het mijn huid helemaal in balans en kalmeert het opflakkeringen van acné. De producten bevatten geen parabenen, geen parfum en geen ftalaten. Ook geschikt voor de gevoelige huid dus, zoals de mijne.
Ik kende Clinique persoonlijk vroeger enkel van het 3-stappenplan dat ik als puber wel gretig gebruikte. Daarnaast probeerde ik nog nooit hun uitgebreid gamma van skincare, maar deze is duidelijk wel een mooie aanvulling op het gamma. Het 3-stappen plan startte toen met een goede reiniging van de huid. Heel erg belangrijk en zeker met acné. Dit was toen met hun ‘solide’ vorm van zeep. Nu hebben ze echter ook een ‘reinigings facial soap’. Eentje die toch ook op mijn wishlist staat om uit te proberen. Van de solide vorm ging mijn huid sneller droger en trekkerig aanvoelen. Ik vraag me dus af of dat met deze milde variant minder het geval zal zijn.

Welke combinatie van skin ID zou jij willen proberen? Ik geef toe dat ik zelf de combinatie ‘oil control gel en de oranje booster tegen vermoeidheid ‘ ook nog op mijn wishlist heb staan.

I need vitamin sleep!

Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly + Actieve Booster concentraat poriën & ongelijkmatige huidstructuur// €49

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

4 Comments

 • Griet mei 26, 2019 at 6:24 pm

  Ik gebruik mijn Clinique iD ook nog steeds heel graag! De jelly is zo fijn he, perfect voor de zomer

  • Saar Vandegaer mei 26, 2019 at 6:27 pm

   Ja ik vind het echt een fijne textuur. Benieuwd naar de jouwe ook

 • Beauty Treasures mei 26, 2019 at 7:43 pm

  Ik moet mijne ook dringend eens uitproberen. Een beetje aan de kant geschoven wegens een reeks andere te testen producten. Maar ben er wel benieuwd naar.

  • Saar Vandegaer mei 26, 2019 at 7:44 pm

   Jij had ook de oranje zeker? Ja ideaal zo nu de warmere dagen eraan komen. De lichte textuur is echt fijn.

  Leave a Reply

  I accept the Privacy Policy

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  Instagram did not return a 200.

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!