Claudia Schiffer Make-up // ARTDECO

Een samenwerking met een beroemdheid is altijd leuk bij make-up. Het trekt al snel onze aandacht. Deze keer was het stijlicoon Claudia Schiffer die het gezicht is voor de nieuwe lijn van Artdeco. Niet alleen Claudia herself maar evenzeer de verpakking is een streling voor ons oog.

AS A YOUNG MODEL I QUICKLY LEARNED MAKE UP HAS THE POWER TO CHANGE YOUR MOOD AND TO GIVE YOU CONFIDENCE.

Celebration

Na 30 jaar in de modelleunstoel te zitten, wist Claudia zoveel over make-up dat ze haar kennis wilde delen. Ze werkte samen met ARTDECO deze limited edition make-up lijn met een reeks van haar favoriete looks door de jaren heen.

 

https://www.claudiaschiffermakeup.com/en-be/cream-lipstick-712-7183.html#set-option20

“Every woman needs a bold red lipstick in her make up bag. As a young model, even though I didn’t like being the centre of attention, wearing a confident red lipstick felt equivalent to having a superpower! For me, Poppy Land is a real punch of hot, sexy lipstick.”

Lipstick & Contour

Prachtige verpakking – Claudia Schiffer Makeup
Contouring powder – Desert

Ik probeerde van de lijn de Cream Lipstick en het Contouring Powder. Het poeder komt in twee kleuren (Desert & Tan lines). Ik mocht Desert uitproberen wat ideaal is voor mijn wintervel. Het product is niet te poederig en brengt heel makkelijk aan. Geen overpigmentatie & makkelijk te blenden, top! Er zit een kleine glinstering in en het toegevoegde hyaluronzuur zorgt voor een gezonde glans op mijn wangen.

De Cream Lipstick voelt heel erg romig aan. Deze heeft een zacht glossy effect. Dit zorgt ook voor een iets voller effect. De kleurpigmentatie is heel sterk.  Caspar is een oranje/rode kleur.

Creamy lips – Caspar
swatch
Cream Lipstick Caspar

Verpakking

Zei ik al dat ik de verpakking goddelijk vind? Het is helemaal in lijn met het icoon erachter. Stijlvol en elegant! Het wolkje is mooi symbolisch voor haar bijnaam (Cloud). De lipstick heeft allemaal regendruppels. Leuk bedacht, wolken en regen voor een collectie die uit kwam in de herfst. Zo breng je toch kleur op een druilerige dag met deze rode lipkleur.

 

De collectie bevat ook oogschaduwpaletten, gezichtspoeders, blush, highlighters, foundation, BB, Illuminatie primers enz. De collectie is zo volledig en heel erg mooi.

De producten van ARTDECO zijn online verkrijgbaar, via verkooppunten (salons) of via Douglas.
Contour powder: €29,50 &  Lipstick: €17,95

 

 

2 Comments

 1. Joyce

  November 19, 2017 at 8:45 pm

  Wat een prachtige lippenstift! Ik ben al heel lang naar zo’n kleur 😍

  1. Saar Vandegaer

   November 19, 2017 at 8:50 pm

   Oh Mercikes, een aanrader deze 😘

Leave a Reply

error: Content is protected !!