Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Catching up with Phytomer

intago No Comments

Catching up with Phytomer

intago No Comments

Om op mijn vorig postje verder te gaan toon ik je graag in hetzelfde gamma een mooie bronzer voor zowel het lichaam als het gelaat.

Phytomer Tanning Cream – gezicht en lichaam

Een zachte crème op het gezicht en lichaam van een ongelooflijk natuurlijke bruine kleur te verbeteren . Zijn witte , lichte textuur is gemakkelijk aan te brengen zonder een spoor . Een zomer lucht omhult de huid , het is licht en zijdezacht . En dat is werkelijk zo. Nog nooit smeerde ik zo een crème zo makkelijk open als deze. Onlangs kocht ik bij Primark een soort handschoen om hun bronzer spray open te smeren. Ik gebruik nu deze voor mijn crème van Phytomer. Je hebt het niet echt nodig zo een handschoen maar ik ben echt panisch voor strepen of vegen. Je hebt ook echt weinig van het product nodig om je hele been of arm van een kleurtje te voorzien. Daar bovenop ruikt het product nog eens lekker ook! Je hebt dus niet de typische geur van een ‘bruinen zonder zon’.
Deze zomer deed Phytomer nog een leuke actie en kreeg je bij aankoop van 2 van hun zonneproducten een zomerse douchegel Destination soleil erbij. Je waant je meteen ergens op het strand waar het zonnig is tijdens het douchen. Een zomerse en frisse geur net als de rest van hun producten uit het zomergamma dus. Hoe zalig is dat!

   Send article as PDF   
intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!