Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Cadeautip// Otentic Carrousel

intago No Comments

Cadeautip// Otentic Carrousel

intago No Comments

Op zoek naar een cadeautip voor je mama, oma, broer, zus of beste vriend(in)? Dan heb ik misschien wel een leuk en buitengewoon idee…

Heb je soms geen idee wat je je goede vriend(in), mama,broer of zus koopt voor haar verjaardag? Dan heb ik wel een leuke ideetje.

Een parfum uitkiezen voor iemand is niet makkelijk, maar je kan hen het ook gewoon zelf laten ontdekken. Geen merk, geen groot schap met allerlei dure merken maar gewoon back to the basics.

Ik bracht een bezoekje aan hun winkel. Er staan verschillende toonbanken opgesteld per categorie heb je dan 10 verschillende sterktes of geuren.

Je kiest zelf je intensiteit en favoriete categorie. De flesjes bevatten 8ml en dus een ideaal handtasformaat. Bijkomstig is ook dat het unisex geurtjes zijn. Ik vertel graag wat meer over mijn 5 geurtjes uit de categorieën: sedux, aguamondo, elegantie & sensualli.

Ik koos in een assortiment tussen zwaardere geuren en meer bloemige geuren voor de zomer. Elke gelegenheid heeft namelijk zo een eigen geurtje en geurtjes zijn eigenlijk ook gewoon heel persoonlijk. Je kiest zelf een geur die helemaal bij je past en geloof mij, je vindt echt je ding. Het is zelfs moeilijk om er maar 5 uit te kiezen. Ik moet wel zeggen dat ik de carrousel ook wel handig vindt om de geurtjes in te zetten. Zo staan ze tussen mijn andere parfums en vallen ze niet continue omver.

1. Sensualli intensiteit 1:

Sensualli vind ik een assortiment met wat zwoelere geuren. Een parfum dat ideaal is voor een avondje uit of een romantisch diner. Over het algemeen zijn ze nogal sterk of zwaar van geur dus koos ik voor de laagste intensiteit. Deze vond ik ook enorm vrouwelijk.

2. Sedux intensiteit 3:

De sedux lijn is een eerder verleidelijke lijn. Dit parfum droeg ik intussen al een paar keer. Opnieuw vind ik het een enorm vrouwelijke geur, kruidig en wel wat bloemig. Heel draagbaar en intens.

3. Aguamondo intensiteit 1:

Dit is eerder een waterachtige lijn. Persoonlijk vond ik dit geurtje heel mannelijk ruiken. Ik koos deze dan ook bewust voor manlief. Niet te intens, maar wel fris.

4. Elegantie intensiteit 2 & 4:

Mijn favoriete categorie van allemaal. Dit is een parfum dat ik zowel in de zomer al winter durf dragen. Deze stijlvolle geuren of beter categorie is eerder een zacht van aard. Naarmate je de intensiteit verzwaard kan je daarin krachtiger gaan natuurlijk. Ik kon heel moeilijk kiezen dus nam ik ook een iets zwaardere intensiteit zonder te overdrijven. Opnieuw een heel vrouwelijk fijn parfum.

De Otentic Carrousel is beschikbaar in de Otentic Star Stores, maar ook online. De verkoopprijs van de Otentic Carrousel bedraagt € 79.

   Send article as PDF   
intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!