Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Cadeau inspiratie voor de feesten

saar-vandegaer No Comments

Cadeau inspiratie voor de feesten

Saar Vandegaer No Comments

Cadeautjestijd! Geen kerstboom zonder leuke geschenkjes. Vind je dat ook moeilijk om een leuk geschenk te vinden naar eender welk budget? Of lig je soms ook wat in de knoop met wat je nu weer zou geven?

Uitpakken

Nooit makkelijk om iets origineels te vinden. Ikzelf koop het liefst van al een fysiek cadeautje en dus geen bon ook al is dat altijd riskant. Want niets is zo makkelijk als een cadeaubon niet waar? Het kan al eens makkelijk zijn om met een wishlist te werken. Waarom eens geen top 5 opgeven van wat je leuk vindt?

Ik vind het altijd tof om enkele dingen te geven afhankelijk van het budget. Beauty spullen, decoratie items, kookgerei, sokken, kortom er is zoveel leuks. En wat is er leuker dan meer dan 1 pakje te mogen uitpakken? Maar het is soms veel en kostelijk. Nu is een leuke korting altijd mooi meegenomen tijdens zo een dagen. Dan kan je al eens meer geven!

Ik maak daarom maar al te graag gebruik van kortingscodes tijdens mijn bestelling en zoek er graag naar. Nog niets gevonden om aan te doen bij nieuwjaar of kerst? Doe je je zus een plezier met die mooie sjaal van Asos waar ze al een tijdje op aast of wil ze graag een nieuwe keukenrobot? Altijd handig om ergens een leuk percentje te scoren. Voor de online shoppers ook.

Cadeautje voor mezelf

Al een hele tijd staat de highlighted van Charlotte Tilburry op mijn verlanglijstje. Ik zag een kortingscode van 40% bij de Bijenkorf , dat lijkt het ideale moment om mezelf ook een klein cadeautje te doen denk ik dan. Of zou ik dan toch eindelijk die mooie cross body -tas van Marc Jacobs waar ik al zo lang op aas aanschaffen? Gezien de mijne bijna uit mekaar valt en deze korting zo mooi is.

Hoe dan ook toon ik alvast wat inspiratie op het vlak van beauty in deze leuke giftguide.

Saar Vandegaer

All posts

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

  • We are family #nietperfectisookgoed
  • Ik vroeg hier een tijdje geleden naar tips voor het vinden van de ideale broek voor brede heupen. Ik vond het ideale model gecombineerd met streepjes bovenaan. Door mijn schouders te verbreden verleg ik de aandacht.
  • Zondag ♡
  • Happiness is like a butterfly,
It comes and rests quietly on you shoulder when you least expect it. 🦋
  • GIVEAWAY- Tijdens deze quarantaineperiode worden we als ouder uitgedaagd. Naast het nodige huiswerk, probeer ik ervoor te zorgen dat Gijs leuke boeken ontdekt!
Onze nieuwste aanwinst is ‘het geheim van de malamander’. Een fantasierijk verhaal dat mij zelf ook wel boeit. Toegegeven nog een tikkeltje moeilijk voor hem maar we lezen samen en soms leest hij stukjes alleen. Dus die Malamander, een zeemonster of niet?

Goed nieuws! Ik mag eentje weggeven. Wat moeten jullie hiervoor doen?
Volg @nietzomaarsaar
Volg @uitgeverijlannoo
Tag 2 of meer vriend(innen), mama’s, papa’s, juffen of...
  • 🪁 .
.
.
.
.
#seeathome #wind #forgetitsmonday

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!