Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

BRUSSEL

intago No Comments

BRUSSEL

intago No Comments

Allerlei dingen spoken door mijn hoofd. In wat voor een wereld moeten mijn kinderen opgroeien was het eerste wat in mij opkwam…

Ik had Ivonne net in de creche afgezet toen ik het nieuwsbericht op de radio hoorde. Mijn mond viel letterlijk open. Ik riep echt 3 keer NEE, NEE, NEE na mekaar. Gijs was bij mijn schoonouders omdat hij ziek was dus ben ik meteen naar daar gereden in een reflex. Iedereen zat vol ongeloof naar het scherm van de televisie te kijken.
Wat is dit voor vreselijk nieuws, wat gaat daar allemaal van komen? Iedereen zweeg….
De kindjes scherm ik er nog voor af. Ze zijn 4 jaar en 21 maanden. Geen van beiden snappen het. Gijs vindt de brandweerwagens met loeiende sirenes leuk om te zien en voor de rest van de dag heb ik hen afgeschermd van alle nieuwsberichten. Eerlijk? Ze begrijpen het echt niet. Voor hen is dat tv, dus niet echt. En dat is perfect normaal op die leeftijd.
Ik kan niet anders dan hen bang aankijken. Hun papa en ik hebben heel de dag wel wat gesprekken samen (wij werken samen), volgden de nieuwsberichten op de voet en het enige wat we kunnen zeggen is dat we bang zijn. We zijn bang voor onze kinderen. Maar we mogen zo bang niet zijn…
’s Avonds zie ik Bart Peeters zeggen op VRT dat hij niet bang is en als je dit overkomt dat het het lot is. Maar het lot is dit toch niet? Een ongeluk, een brand of ziekte, ja dat is het lot. Dit is gewoon misdaad. Maar wat hij daarna zei vond ik mooi. We mogen niet zo bang zijn. We moeten hoop blijven koesteren. We moeten er zijn voor mekaar. Want liefde is veel sterker. Het is een magere troost maar het is er eentje. Mijn gedachten gaan uit naar alle slachtoffers want dit is een ware nachtmerrie.

Ik heb gisteren mijn kindjes wat extra zoentjes en knuffels gegeven voor het slapengaan. Toen ik enkele uurtjes later ging slapen heb ik nog even staan genieten en kijken naar hun schattige slapende snoetjes. Zo onwetend, zorgeloos en blij dat ze dichtbij ons zijn.

Liefs,
Saar
-X-

intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

  • Do I have abs yet? .
Je hebt elegante fitmoms en dan heb je mij, maar hey motivatie is alles. En met de juiste muziek vind ik het nog tof ook. 
#workitout #happy
  • Hoera Tim 
#happybdayhubby
  • Two peas in a pod #broerenzus
  • Kleine handige Harry in huis. Sinds Gijs zijn haar zo wat langer is, doet hij mij altijd een beetje denken aan Wim Lybaert. Hij gaat het nog een beetje laten groeien zei hij vandaag. Laat die tips voor krullen te verzorgen maar komen ☺️. #krullenbol
  • Geen zorgen, daarnet hadden ze een zware discussie over vals spelen met vier op een rij. Ook dat gebeurt hier met al eens wat geschreeuw. De valsspeler in kwestie haar naam begint met een I.
  • Ik beantwoord graag jullie vragen over make-up en huidverzorging. Op deze manier kan je dit ook later nog eens opnieuw bekijken. Vandaar geen live.
Het vervolg zie je in de volgende video #makeup #tutorial #skincare

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!