Broekjes voor smalle poepjes

Gijs is best een smal manneke, of beter gezegd hij erfde de fijne billetjes niet van zijn moeder. Winkelen of online broeken kopen is echt een lastige opdracht. De meeste broeken vallen gewoon van zijn billen ook al staan ze op het maximum aangespannen. Een riem vindt hij niet fijn dragen en bretellen al helemaal niet.

Matisse and Henri

Ik ontdekte onlangs een nieuw merkje kinderkleding met een sterke focus op jongens. Ook wel eens leuk, want laten we eerlijk zijn dat het aanbod voor onze ‘boys’ wel heel beperkt is bij momenten. Veel variatie naast broeken is er niet. Als moeder van 2 heb ik eerlijk gezegd ook niet altijd even veel tijd om verschillende winkels af te schuimen.

Dit Belgische kledingmerk werd in 2014 opgericht door Lieve De Dobbeleer. De confectie en stoffen zijn van Italiaanse makelij. De naam is zorgvuldig gekozen voor zowel hun zoontje ‘Matisse’ die geboren werd in 2011 als voor de kleding geïnspireerd door ‘Henri Matisse’, een Franse schilder.

De kledij is online verkrijgbaar of via homeparties. Als je alvast een leuk kerstcadeau zoekt, laat je dan zeker inspireren door de opdruk in hun pyjama’s. Dat kan ook voor meisjes ;-). ♥

Hun hoofdassortiment bestaat uit:
– chino broekjes
– polo’s met lange of korte mouwen
– basishemdjes

In de kleerkast

Makkelijke broekjes
Mooi & speels

 

Boomhut

Het vinden van leuke jongenskleding vind ik altijd wel wat een opgave. Felle kleurtjes die Gijs als kind droeg hebben nu iets minder succes, hij heeft het liever wat soberder. Als 5-jarige zie ik hem graag zo wat gekleed als zijn papa. Maar het blijven wel kinderen natuurlijk. Het vinden van de juiste broek vind ik altijd een opgave. Deze broekjes hebben echter een handige elastiek achteraan. Handig dus bij het zelfstandig aankleden. De broek heeft dus ook geen rits of knopje als sluiting. Handig, want Gijs zijn vogeltje gaat al eens vliegen, oepsie! Hij vergeet namelijk vaak zijn ritske. Wat een verademing of vondst is dit kledingmerk. Ik merkte al gauw dat ik dit probleem niet als enige ondervind dus deel ik graag hierbij het leuke nieuws.

Broek Matisse // Federal Blue // €56,95 verkrijgbaar via de website of via hun homeparties.

 

2 Comments

  1. Babs

    November 7, 2017 at 2:12 am

    Hij staat er heel mooi mee! Mijn oudste heeft ook een smal poepke dus ga ik zeker eens kijken

  2. Beauty Treasures

    November 9, 2017 at 9:37 am

    Heel mooi! Het assortiment voor jongens is beperkt, dat heb ik ook intussen opgemerkt. Leuk dat een Belgisch merk hierop inspeelt en een mooie draagbare collectie heeft.

Leave a Reply

error: Content is protected !!