Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Brief aan mijn 4-jarige

saar-vandegaer No Comments

Brief aan mijn 4-jarige

Saar Vandegaer No Comments

Liefste Ivonne,

Ik schrijf je deze brief de avond voor je verjaardag en ik herinner me nog goed de zenuwen en angst die ik toen had.  Ik zeg vaak dat je toen al een koppig meisje was omdat je niet wilde komen. Je was een weekje overtijd en ik werd ingeleid.  Daar was ze dan, mijn dochter. Een flinke brok van 3,810 kg. Het mooiste meisje dat ik ooit zag. En dat vind ik nog steeds zo. Ze zeggen wel ‘eigen kind, schoon kind’ maar er is niets aan jou wat ik zou willen veranderen. Van je haartjes tot je teentjes, mijn eigen poppemieke. Toen toch nog ;-). Meer en meer toon je ons dat je een sterk karaktertje hebt. Je weet heel goed wat je wil, maar ook vooral wat je niet wil. Dat we het daar niet altijd even makkelijk mee hebben is geen geheim. Soms vertellen we je dat ook heel eerlijk. Ivonneke heeft haar eigen handleiding al van de eerste dag.

Maar evenveel ben je ons lieve fietsende poppenmeisje. Zorgzaam voor neefje Fons en altijd klaar om te troosten bij verdriet. Ok ok de barbie-fase zal hier niet snel doorbreken, en rokjes of tutu’s spreken je niet meteen aan. Als jij kan kiezen ga je naar school in dezelfde outfit als je grote broer Gijs. Of loop je op je blote voeten door de tuin. Onze kleine kwajongen, wat heeft komend jaar voor ons in petto? Ik ben alvast benieuwd, maar 1 ding is zeker. Blijf zo dankbaar voor alles, blijf ons knuffelen dan maken wij ook tijd voor eindeloos vele knuffels en kusjes terug. Ik ben fier op je kleine kapoen.

Gelukkige verjaardag poppemie, ons Vonneke!

Saar Vandegaer

All posts

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

  • We are family #nietperfectisookgoed
  • Ik vroeg hier een tijdje geleden naar tips voor het vinden van de ideale broek voor brede heupen. Ik vond het ideale model gecombineerd met streepjes bovenaan. Door mijn schouders te verbreden verleg ik de aandacht.
  • Zondag ♡
  • Happiness is like a butterfly,
It comes and rests quietly on you shoulder when you least expect it. 🦋
  • GIVEAWAY- Tijdens deze quarantaineperiode worden we als ouder uitgedaagd. Naast het nodige huiswerk, probeer ik ervoor te zorgen dat Gijs leuke boeken ontdekt!
Onze nieuwste aanwinst is ‘het geheim van de malamander’. Een fantasierijk verhaal dat mij zelf ook wel boeit. Toegegeven nog een tikkeltje moeilijk voor hem maar we lezen samen en soms leest hij stukjes alleen. Dus die Malamander, een zeemonster of niet?

Goed nieuws! Ik mag eentje weggeven. Wat moeten jullie hiervoor doen?
Volg @nietzomaarsaar
Volg @uitgeverijlannoo
Tag 2 of meer vriend(innen), mama’s, papa’s, juffen of...
  • 🪁 .
.
.
.
.
#seeathome #wind #forgetitsmonday

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!