Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Binnenkijken // Ivonnes kamer-tje

saar-vandegaer 10 Comments

Binnenkijken // Ivonnes kamer-tje

Saar Vandegaer 10 Comments

Ivonne heeft de kleinste kamer van ons allemaal. Toen ik vernam van de gynaecoloog 4 jaar geleden dat ik een meisje verwachtte gingen we aan de slag. Ik wist meteen dat ik een gezellige slaapkamer voor haar wilde. Een vleugje romantiek in combinatie met zachte pastel. Ik spotte het ideale behang voor een accentmuur. Iets met blauw en roze bloemen en dan ook nog gele vogeltjes. Ah voilà daar was mijn streepje romantiek al. Tims tante maakte de gordijnen in een leuk roze stofje met witte bollen. Kwestie van het speelse karakter er nog wat in te behouden.

DIY

Enkele dingen in haar kamertje maakten we zelf. Haar 2de kleerkast is volledig door ons gemaakt. De deurtjes werden  in bijpassende kleurtjes geverfd en de porseleinen deurknopjes scoorde ik ooit eens op een rommelmarktje. Handig met wat deco spulletjes om wat sfeer te creëren in haar kamertje. De platenspeler was een tweedehandsje van Fisher Price. Elke avond valt ze nog met een deuntje in slaap. Zo snoezig! Later wordt dat ding nefast vervangen door een veel luidruchtiger exemplaar. Haar tapijtje haakte ik ook zelf. Niet perfect is ook goed, maar het is wel een tapijtje door haar mama gehaakt denk ik dan, aha! En nog een bijzettafeltje hier, een klein kastje met schuifjes en wat huisjes  daar en zo wordt het een gezellige boel. Op de kast, die we konden recupereren van bij oma en opa, staat een wensboom. Bij haar babyborrel kon iedereen zo een persoonlijke wens-je noteren voor haar. Hopelijk vindt ze dat ooit superleuk. Voorlopig staat hier dus nog wat stof te vangen in haar kamer. Soms weet ik niet goed wat ik ermee moet aanvangen. Hoe dan ook vind ik de kast heel leuk staan tegen die muur en ze palmt gelukkig niet half de kamer in.

Wat lampjes want die hebben we nooit genoeg voor de bange momentjes ’s nachts.

 

De afgeschreven kast kreeg hier een nieuw leven en ze is groot genoeg olé (nu toch nog…)
DIY tapijtje, tuurlijk is haar bed altijd zo mooi opgemaakt ;-)! Deze lakens kocht ik trouwens per ongeluk dubbel oeps… Dat leuke billenlampje brandt heel de nacht sinds Sinterklaas de tut meenam. Elke avond kiest Ivonne tussen de poep of de snoet.
Ivonnes wensboom

 

Mama zit ook graag cosy bij het voorlezen van een boek.
huisjes, lampjes & popjes

 

muziekje hier, boekje daar

 

Als ik in 1 woord Ivonnes kamer moet samenvatten zou ik het retor-romantisch noemen. Een mengeling van oude meubels en nieuwe spulletjes met toch wat zachte pastels. Kortom een echte meisjeskamer, toch?

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

10 Comments

 • Tineke januari 26, 2018 at 5:56 am

  Mooi behang! Leuk om wat inspiratie op te doen. Wij zullen binnen nu en een paar weken ook beginnen aan de kamer voor onze dochter die in april/mei wordt geboren.

  Liefs

  • Saar Vandegaer januari 26, 2018 at 6:19 am

   Oh leuke vooruitzichten en alvast een dikke proficiat ????

 • Laura januari 26, 2018 at 8:47 am

  Ah!!! Mega schoon! Wij gaan voorlopig met muurstickers werken (ons huis is niet helemaal afgewerkt, dus er moet ooit nog verbouwd/geschilderd worden) en met de STUVA-lijn van Ikea! Toevallig geen tips voor muurstickers en dergelijke?

  • Saar Vandegaer januari 26, 2018 at 11:07 am

   Ik zou persoonlijk voor een sjabloon gaan en dat verven in een leuke pastel of feller kleurtje. Maar een sticker kan ook natuurlijk

 • Els januari 26, 2018 at 11:26 am

  Heel mooi ingericht! Hier hebben we hetzelfde bedje voor Jeanne :-). Dat kastje is zo origineel, echt heel knap.

 • Griet januari 28, 2018 at 7:24 am

  Dat retro kastje is zo leuk! Ze heeft een heel mooi kamertje zo te zien

 • Iris Roze januari 28, 2018 at 9:04 pm

  Zeer knap!

 • Leave a Reply

  I accept the Privacy Policy

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  Instagram did not return a 200.

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!