Binnenkijken// Gijsjes kamer-tje

Gijs slaapt al 6 jaar in zijn eigen kamer vlakbij de onze. Eigenlijk is zijn kamer zelfs gewoon even groot ook. En toch vond ik dat geen makkelijke beslissing kwa inrichting. Ik speelde vooral wat met kleur in zijn kamer.

Gijs zijn kleerkast is op maat gemaakt door zijn papa. Het handige is dat we daar net met een nisje zaten van het dak. Omdat de vloer en meubilair al voornamelijk wit zijn, koos ik ervoor om grasgroen te combineren met een donker ‘appelblauwzeegroen’. De kleuren gaan leuk met elkaar en zorgen toch net voor wat meer leven in combinatie met het wit. Ik ben dan ook voor accessoires gegaan  met wat dezelfde kleuren. Ik verkies dus duidelijk wel ton sur ton.

Ik overweeg echter om de groene muren toch in het wit te zetten. Gezien kleine jongens groot worden worden er meer dino’s, robots en auto’s geïntroduceerd. Die bosdiertjes zijn wat minder interessant heb ik de indruk…

Iets groen en een bos, daar horen ook vossen bij! – Gekocht bij Wolf en Wolkje
zijn uilenkapstokje MET voetbalmedaille (heel belangrijk)

De kleerkast met extra opbergruimte voor zus
Niet alles is lief en schattig in de kamer. Er komen ook wat dino’s aan te pas. RRRRAAAAAUUUU!
Ik hou echt van dat blauw
Robot-jes in bed
We are the robots…
Een automat en Tractors 😉

Gijsjes kamer is samen te vatten in 2 woorden volgens mij: strak & tijdloos. Ik heb eigenlijk weinig risico’s genomen kwa inrichting. Al komt daar vanaf volgend jaar nog een bureautje bij. Ik merk wel dat Gijs meer tijd wil spenderen in zijn eigen kamertje alleen. Aan boekjes en gezelligheid geen gebrek. Wat denken jullie, meer wit of zo groen laten? Enige tips voor een leuke bureau ideetjes?

Leave a Reply

error: Content is protected !!