Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Binnenkijken// Gijsjes kamer-tje

saar-vandegaer 2 Comments

Binnenkijken// Gijsjes kamer-tje

Saar Vandegaer 2 Comments

Gijs slaapt al 6 jaar in zijn eigen kamer vlakbij de onze. Eigenlijk is zijn kamer zelfs gewoon even groot ook. En toch vond ik dat geen makkelijke beslissing kwa inrichting. Ik speelde vooral wat met kleur in zijn kamer.

Gijs zijn kleerkast is op maat gemaakt door zijn papa. Het handige is dat we daar net met een nisje zaten van het dak. Omdat de vloer en meubilair al voornamelijk wit zijn, koos ik ervoor om grasgroen te combineren met een donker ‘appelblauwzeegroen’. De kleuren gaan leuk met elkaar en zorgen toch net voor wat meer leven in combinatie met het wit. Ik ben dan ook voor accessoires gegaan  met wat dezelfde kleuren. Ik verkies dus duidelijk wel ton sur ton.

Ik overweeg echter om de groene muren toch in het wit te zetten. Gezien kleine jongens groot worden worden er meer dino’s, robots en auto’s geïntroduceerd. Die bosdiertjes zijn wat minder interessant heb ik de indruk…

Iets groen en een bos, daar horen ook vossen bij! – Gekocht bij Wolf en Wolkje
zijn uilenkapstokje MET voetbalmedaille (heel belangrijk)

De kleerkast met extra opbergruimte voor zus
Niet alles is lief en schattig in de kamer. Er komen ook wat dino’s aan te pas. RRRRAAAAAUUUU!
Ik hou echt van dat blauw
Robot-jes in bed
We are the robots…
Een automat en Tractors 😉

Gijsjes kamer is samen te vatten in 2 woorden volgens mij: strak & tijdloos. Ik heb eigenlijk weinig risico’s genomen kwa inrichting. Al komt daar vanaf volgend jaar nog een bureautje bij. Ik merk wel dat Gijs meer tijd wil spenderen in zijn eigen kamertje alleen. Aan boekjes en gezelligheid geen gebrek. Wat denken jullie, meer wit of zo groen laten? Enige tips voor een leuke bureau ideetjes?

Saar Vandegaer

All posts

2 Comments

 • Els maart 10, 2019 at 1:32 pm

  Dat blauwe is een tof kleurtje. Weet je toevallig de ral kleur of kleurcode?

 • Saar Vandegaer maart 10, 2019 at 9:14 pm

  Ik kijk het na voor je

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  • Als de mannen van huis zijn, mag er met zand in huis gespeeld worden. Handig zo een bakje met wat zand en uren spelplezier. Het was stil, op naar een leuke week onder ons 2.
.
.
.
.
.
.
@playmobil #playmobil #ivonnekeiswel #mygirl #cute #meisjesdag #meisjestijd #girltime #gijsopkamp #favorietespeelgoed b
  • Dat ik hem ga missen komende week. Fijn kamp lieve Gijs 😘. Ok hij heeft zelf geen instagram maar komt gelukkig wel regelmatig hier piepen. #ksakamp
  • Coffeelover ♥️!
  • Mijn thuiswerkplek kreeg een mini make-over. Hier tijd doorbrengen werd plots minder erg. En met de kinderen hun vakantie voor de deur komt dat nog beter van pas. Dat staat vast! Ik koos voor abstracte lijntekeningen omdat ik het wel een mooi evenwicht vind brengen tussen de aanwezige materialen. 
.
Ik mag jullie blij maken met een kortingscode van @desenio . Tot en met 2 juli krijg je 25% korting op posters met de code NIETZOMAARSAAR. De code is niet geldig op kaders, handpicked & gepersonaliseerde posters.
.
.
.
.
.
.
#interieur #interior #muurdecoratie #ad #poster #posterdesign #decoration #art #posterart #interior4you #interieurstyling #desenio #binnenkijken #wooninspiratie #woonideeen #wonen #myhomestyle #mytimeathome #madetomeasure #home
  • Bye bye weekend, you were good to us ☀️ #weekend #mondaymotivation
  • Afgelopen weken heb ik de natuurlijke shampoos van @cosmorigin uitgeprobeerd. Ideaal voor mijn gevoelige hoofdhuid, een probleem waar ik me eigenlijk heel ongemakkelijk bij voel. Sowieso is hitte daarvoor heel slecht en is het beter om mijn haar gewoon natuurlijk te laten droge . Alleen merk ik daardoor sneller droge punten op. Met deze shampoo wordt mijn haar minder snel vet. De geuren zijn trouwens ook heerlijk, zomers en fruitig, leuke bonus!

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!