Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Cannot get other user media. API shut down by Instagram. Sorry. Display only your media.

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Binnenkijken// Gijsjes kamer-tje

saar-vandegaer 2 Comments

Binnenkijken// Gijsjes kamer-tje

Saar Vandegaer 2 Comments

Gijs slaapt al 6 jaar in zijn eigen kamer vlakbij de onze. Eigenlijk is zijn kamer zelfs gewoon even groot ook. En toch vond ik dat geen makkelijke beslissing kwa inrichting. Ik speelde vooral wat met kleur in zijn kamer.

Gijs zijn kleerkast is op maat gemaakt door zijn papa. Het handige is dat we daar net met een nisje zaten van het dak. Omdat de vloer en meubilair al voornamelijk wit zijn, koos ik ervoor om grasgroen te combineren met een donker ‘appelblauwzeegroen’. De kleuren gaan leuk met elkaar en zorgen toch net voor wat meer leven in combinatie met het wit. Ik ben dan ook voor accessoires gegaan  met wat dezelfde kleuren. Ik verkies dus duidelijk wel ton sur ton.

Ik overweeg echter om de groene muren toch in het wit te zetten. Gezien kleine jongens groot worden worden er meer dino’s, robots en auto’s geïntroduceerd. Die bosdiertjes zijn wat minder interessant heb ik de indruk…

Iets groen en een bos, daar horen ook vossen bij! – Gekocht bij Wolf en Wolkje
zijn uilenkapstokje MET voetbalmedaille (heel belangrijk)

De kleerkast met extra opbergruimte voor zus
Niet alles is lief en schattig in de kamer. Er komen ook wat dino’s aan te pas. RRRRAAAAAUUUU!
Ik hou echt van dat blauw
Robot-jes in bed
We are the robots…
Een automat en Tractors 😉

Gijsjes kamer is samen te vatten in 2 woorden volgens mij: strak & tijdloos. Ik heb eigenlijk weinig risico’s genomen kwa inrichting. Al komt daar vanaf volgend jaar nog een bureautje bij. Ik merk wel dat Gijs meer tijd wil spenderen in zijn eigen kamertje alleen. Aan boekjes en gezelligheid geen gebrek. Wat denken jullie, meer wit of zo groen laten? Enige tips voor een leuke bureau ideetjes?

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

2 Comments

 • Els maart 10, 2019 at 1:32 pm

  Dat blauwe is een tof kleurtje. Weet je toevallig de ral kleur of kleurcode?

 • Saar Vandegaer maart 10, 2019 at 9:14 pm

  Ik kijk het na voor je

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  • A Sunday well spent brings a week of content!
En dan kijken we niet naar de weersvoorspellingen. Ivonne fan van lange broeken. Ik heb altijd moeite met het vinden van de juiste broek. Brede heupen en korte benen maken dat toch altijd extra uitdagend. An van @elected_store kon me hierin wel goed adviseren. Een streepje burgundy kleur en een model dat goed zit.
  • Let’s go wild 🦒
  • Happiness is my favorite color 💜
.
.
.
.
.
.
📷 @haaikie 🙏🏻
.
.

#belgisch #ikkoopbelgisch #elected #belgischemode #bodypositive #mode #metime #antwerpen #ootd #belgischeblogger #vsco #blogger #outfit #outfitinspo #lookoftheday #favoriteitem #winter #colorboost #datetowear #purple #skirt #inspire #wiw #outfitlove #outfitinspo #fall2020 #fall2020fashion
  • I want to go back ⋒ #throwback
  • Tuesday, choose to smile ⋒
.
.
.
#tuesdaymotivation #ivonnekeiswel
  • She has the face of an angel,
And the mouth of a sailor.
.
Ivonne heeft er wel een handje van weg om mij soms wat in verlegenheid te brengen ‘en plain publique’ zoals we dat hier zeggen. Zoals wanneer ze al wijzend vraagt waarom iemand zoveel stippen heeft en daarmee acne bedoelt of wanneer ze vraagt waarom iemand zijn pyjama nog aan heeft terwijl dat helemaal niet het geval is... maar gisterenavond zei ze uit het niets dat ze fier is op mij. Dus ik vroeg haar waarom dan? Gewoon, je doet zoveel voor ons. Ik wist niet wat ik hoorde maar daar had ze mij toch even goed vast in dat moment. Nadien gingen we allemaal met een glimlach slapen, einde.
.
.
Mopje, nadien hoorde ik haar snotteren in bed omdat ze haar losgekomen tand kwijt was. Ik zocht alles af maar geen tand te vinden 😬😬. Ik troostte haar dan maar met de boodschap dat ze nog veel tandjes ging verliezen en dat we die dan nooit meer kwijt gaan spelen. Maar een witte Planken vloer blijkt plots toch niet zo erg handig.
.
.
.
#dailylife #momlife #parenting #ivonnekeiswel #selfie #minime #morningpictures #storytime #oureverydaymoments #oureveryday_moments #wanttorememberthis #daughter #vsco #vscocam #kids

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!