Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Babor With Love ampoules

saar-vandegaer 1 Comment

Babor With Love ampoules

Saar Vandegaer 1 Comment

Ik heb een zwak voor goeie skincare. Iets waar ik afgelopen jaar volledig ben gaan ontdekken is het effect van ampullen op de huid.

Er is geen dag die voorbij gaat of ik ben bezig met mijn skincare routine. Ik probeer, test uit, experimenteer, maar ik kan daar zo van genieten een mooie huid. Jaren kampte ik met zware hormonale acné. Nu lijkt het onder controle, buiten zo een uitschietertje af en toe. Ik hoef dus de serums of te rijke crèmes niet langer te mijden. Een ontdekking sinds vorig jaar zijn de  ‘boostgevende’ kuurtjes.  Een hydratatiekuur of een manier om meer glow en gloed te verkrijgen. Ik ben daar altijd in geïnteresseerd.

Babor with love

I Love Ampoules

Babor zelf is een heel gekend skincare merk. Ze zijn voornamelijk gekend om hun verschillende ampulle concentraten. Het assortiment bevat verschillende kuurtjes met elk hun eigen aanpak. Door deze te gebruiken bekom je een optisch jeugdigere huid en gaat ze meer stralen.

Vandaag test ik de I love Ampoules kuur. Deze bevat 7 ampullen. Goed voor een eerste kennismaking met de producten. Zo merk je meteen het effect per ampulle  en kan je bekijken welk kuurtje je eens zou willen uit proberen.

Het is trouwens ook een leuke cadeautip.
Bij de aankoop van een kuur geeft Babor €1 aan UN Women. 

ampulle

Extra stap aan je routine

Omwille van de intensieve hydratatie. Ik heb vaak last van een droge huid langs mijn voorhoofd. Ik verdeel de inhoud van zo een ampullen over de dag. De ene helft breng ik ’s morgens aan en de andere helft ’s avonds.

 • Hydra Plus – hydrateert op intensieve wijze
 • Perfect Glow – hydrateert op intensieve wijze en creëert een optisch jeugdige glow
 • Beauty Rescue – versterkt de huid voor meer weerstand en uitstraling
 • Active Night – actief herstel van de huidcellen gedurende de nacht
 • Oxygen Plus – Effectieve bescherming voor overdag met antipollutie effect
 • 3D Firming – een werkstofcomplex van organisch silicium en extracten uit de gele papaver verbetert de weefselstevigheid en huidelasticiteit
 • Lift Express – antirimpel effect door microroodwier – extract

Ik probeerde alvast deze reeks even voor jullie. Vooral de Hydra Plus, Perfect Glow en Active Night vond ik super fijne ampullen. Ik weet alvast wat er bovenaan mijn lijstje staat van de nog te testen volledige kuurtjes. Ik gebruikte ze onder mijn dag -of nachtcrème. Het beste effect t van de producten bekom je door een ganse kuur te kiezen en 7 dagen te gebruiken.

Nog een extra pluspunt is het bijgeleverde opzetstukje om ervoor te zorgen dat je je vingers niet snijdt bij het openen van de ampullen. Vooral voor handige mensen zoals mezelf een goed en veilig hulpmiddel.

Ampullen zijn verkrijgbaar via een Babor schoonheidsinstituut of online voor €25. Een andere kuur van 7 dagen zit tussen de €19 en €39,90. 

Wat doe jij om je huid een boost te geven?

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

1 Comment

 • Griet april 15, 2018 at 5:44 am

  Ampullen trekken mij op de een of andere manier ook altijd aan. Ik vind zo een extra boost voor de huid zalig. Zeer benieuwd naar deze van Babor

 • Leave a Reply

  I accept the Privacy Policy

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  Instagram did not return a 200.

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!