ART DECO make-up en Claudia Schiffer Lipgloss

Sinds vorig jaar is er een mooie samenwerking ontstaan tussen het beautymerk ARTDECO en Claudia Schiffer. Ze is hun grote inspiratiebron voor de collecties. De producten in deze blogpost zijn dan ook ideaal voor de feestdagen.

The New Classic Palette

Het palette heeft een feestelijke verpakking met gouden geometrische lijnen. Iets wat ik wel graag zie. De kleurtjes zitten er met magneetjes in dus je kan het helemaal zelf samenstellen. In mijn palette zitten glanzende kleurtjes en een matte donkerdere kleur. Daardoor ga ik al snel het palette mengen met een lichtere kleur uit een ander palette. Ik vind het op zich dagelijks draagbare kleurtjes maar net een tikkeltje te donker dan voor mij persoonlijk. Voor een avondlook echter is dit zeker heel geschikt. De pigmentatie van de oogschaduw is zeker goed, geven amper fall out en makkelijk te blenden. Ik heb de gewoonte om de glanzende kleuren goed aan te drukken bij het aanbrengen. Hierdoor heb je weinig product nodig voor een hoge intensiteit.

 

ooglook

De Lipgloss

Ik word wel eens ‘Madame Rouge’ genoemd om mijn voorliefde voor rode lipstick. Dagdagelijks gebruik ik natuurlijk niet veel rood en zeker wanneer de ooglook al wat zwaarder is, verkies ik toch liever een zachte lipkleur tegenwoordig. Deze gloss is vrij transparant, bevat een lichte glitter en zacht roze schijn. Je kan deze perfect over een donkere kleur aanbrengen voor de glans. Ik gebruik deze evenzeer gewoon zo voor de natuurlijke pigmentatie te benadrukken. De verpakking van deze oogt ook heel stijlvol. Welke kleuren gebruiken jullie het liefst dit seizoen?

De make-up van ARTDECO is in deze verkooppunten verkrijgbaar.
ARTDECO // The New Classic Palette// €9,99
ARTDECO // Claudia Schiffer lipgloss// €14,95

1 Comment

  1. Heidi De Winter

    januari 28, 2019 at 9:50 pm

    Ik vind niet dat je oog make-up op foto er donker uit ziet 😉 De laatste maanden gebruik ik vooral lichtroze oogschaduw met wat bordeaux roze . Op mijn lippen doe ik een klein beetje lipstick van Aloë Vera en daarover een lipgloss van Lancome.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!