Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

ACN+ YUN Probiotherapy // skincare

saar-vandegaer 5 Comments

ACN+ YUN Probiotherapy // skincare

Saar Vandegaer 5 Comments

Een revolutionaire & efficiënte manier op puistjes te behandelen is door bacteriën toe te voegen. Feit of fabel?

Ik heb sinds mijn zwangerschappen enorm last van hormonale acne. Het zij door anticonceptie, het zij door een break out na zoveel jaren niets, of zijn mijn hormonen gewoon wat in de war? Ik heb al vanalles geprobeerd maar hoe je het draait of keert. Ik heb gewoon een gevoelige huid. Soms komt er een puistje door de periode van de maand, al hou ik de tel minder goed bij nu ik een spiraaltje heb, maar even zeer kan het een reactie zijn op voedsel of het gebruik van een verkeerd product. Zeer vervelend te bedenken dat je naar een feestje moet of op vakantie vertrekt en de avond ervoor voel je al die vervelende duwende pijn onderhuids. Ik heb dan altijd de neiging om eraan te beginnen prutsen, wat het probleem alleen nog maar verergert.

Laatst las ik over Probiotherapie.

De kranten zijn vol lof over YUN omdat ze volgens hen een wondermiddel op de markt hebben gebracht tegen puistjes (zie artikel).

Het bedrijf achter deze gedachte is YUN. Het belooft een revolutionaire nieuwe oplossing voor veel voorkomende huidkwaaltjes en persoonlijke verzorging. Hun formule is gebaseerd op goede bacteriën. Deze zijn sterk genoeg om de kwaadaardige bacteriën en schimmels te bestrijden. Op die manier komt er een evenwicht. Je gaat een specifiek product gebruiken dat goedaardige bacteriën bevat die ontstekingen en dus slechte bacteriën gaan aanpakken. Het worden dus eigenlijk vrienden.

Dit product is specifiek bedoelt voor puistjes bij volwassenen aan te pakken. Onze huid is zowel vet als droog gevoelig voor puistjes. YUN’s ACN+ hydraterende therapie voor de rijpere huid behandelt en voorkomt puistjes door je beschermende huidmicrobioom te versterken.  De textuur van de crème voelt heel hydraterend aan maar bevat ook hele kleine bolletjes die precies al zo wat geplet zijn. Het zijn microcapsules met goede bacteriën  door het open te smeren zullen ze ontpoppen. Ik gebruik de crème dan ook vooral ’s avonds voor het slapen gaan zodat deze gedurende de nacht goed zijn werk kan doen op een goed gereinigd gezicht. De combinatie met make up zou niet zo ideaal zijn.

Daarnaast hebben ze binnen het assortiment ook een product voor puistjes bij jongeren, voetverzorging, intieme verzorging (vaginaschimmels)  en gevoelige huid. Prijzen variëren tussen €23 en €45. 

De producten zijn reeds verkrijgbaar bij heel wat apothekers, maar op hun website vind je alvast nog meer informatie.

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

5 Comments

 • Sibylle Cauwelier mei 29, 2017 at 9:40 pm

  Hey Saar
  Ben je tevreden van dit product?
  Werkt het volgens jou echt?
  Alvast bedankt!
  Groetjes
  Sibylle

  • Saar Vandegaer mei 30, 2017 at 7:57 am

   Hey Sibylle, dit product werkt goed als je effectief je huid vrij laat ademen en een hele kuur mooi afrond. Best niet combineren met make-up. Ik geloof sterk in de wetenschappelijke studie hierover. Ik heb zelf een heel gevoelige huid en had geen problemen met het gebruik hiervan.

 • Bjorn juni 9, 2017 at 12:18 am

  Heb je een foto van de resultaten? Zoals een before & after foto?
  Heb namelijk ook regelmatig nog last van puistjes en zit te denken om te beginnen met dit te
  gebruiken om er vanaf te geraken? Aanrader of niet?

  • Saar Vandegaer juni 9, 2017 at 6:45 pm

   Het is een kuur die je 28 dagen best aanhoudt. Het is het wel waard vind ik. Heb geen spectaculaire transformatie door gemaakt maar heb minder roodheid

 • Njine Happy Pierre september 25, 2017 at 10:08 pm

  Help dit ook tegen vettig huid?

 • Leave a Reply

  I accept the Privacy Policy

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  Instagram did not return a 200.

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!