Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

About me

intago No Comments

About me

intago No Comments

Leuk dat jullie mijn blog komen lezen! Hier lees je wat meer over de persoon achter de blog, Saar.

About me:

Ik ben 30 jaar en dit jaar 8 jaar getrouwd met Tim. Samen hebben we 2 kindjes, Gijs is 3 jaar en Ivonne 1 jaar. We wonen nu bijna 4 jaar in ons eigen huis. Ik studeerde ‘Bedrijfscommunicatie-Reclame’ en behaalde hierin ook een postgraduaat. Daarnaast deed ik nog een lerarenopleiding in avondonderwijs alsook ‘interieurstylist’. Ik heb enkele jaren in de ‘privé’, zoals wij dat wel eens zeggen, gewerkt waarna ik toch de sprong heb durven maken als zelfstandige ondernemer.

Waarom bloggen?

Een mama blogje wordt dit boordevol leuke tips over interieur, food, beauty, fashion voor zowel ons als voor de kinderen en wat DIY. Er zijn zoveel blogs terug te vinden maar weinigen waarin ik mezelf echt kan herkennen… Vandaar ook ‘Niet Zomaar Saar’. Het is meer dan enkel een beautyblog of een interieurblog. Ik ben net zoals velen een 30-jarige werkende mama van 2. Maar hoe combineer je dat alles? Hoe kan ik mijn huishouden ordenen en er ook wat presentabel uitzien in het dagdagelijkse leven? De tips hoe ik dat probeer te doen wil ik graag met jullie delen. Laat ons zeggen dat mijn 2 kindjes Gijs en Ivonne een grote inspiratiebron zijn om mijn blog wat input te geven. Ze zorgen ervoor dat ik steeds blijf op zoek gaan naar leuke dingen in kinderland als interieurtips voor de kamertjes, leuk speelgoed, mooie kleertjes, originele reistips of vakantie activiteiten.

Zoals ik in mijn introductie al zei heb ik de sprong gemaakt in het zelfstandige ondernemen zo’n dikke 5 jaar geleden. Als interieurstyliste in het bedrijf van mijn schoonfamilie ‘Taes Keukens en Interieur’ sta ik in voor het ontwerp van de keukens en ander maatwerk. Ik ben meestal het eerste contactpunt bij de klant. Je raadt het al mijn passie omvat een groot luik ‘interieur’. Moodboards maken of leuke tips om je interieur op een betaalbare manier dat beetje extra te geven. Ik bekijk het maar al té graag.

Het beauty-luikje is eentje waar ik al wat langer mee bezig ben. Altijd op zoek naar leuke tips en tutorials. Zo probeerde ik van alles uit. Ik beschouw ‘Audrey Hepburn’ als absolute stijlicoon voor mezelf. Het tijdloze, glamoureuse, the little black dress,…het is iets wat ik altijd prachtig zal vinden. Dus je zal mij vaak in zwarte of donkere kleding spotten met een kleuraccent of iets fel voor wat extra drama. Anderzijds kan ik afhankelijk van mijn stemming ook eens voor het romantische kiezen wat roosjes, rood, rode lippen enz. Jammer maar helaas hebben de zwangerschappen ook wat hun sporen achtergelaten. Nu moet ik zeggen dat ik al sinds mijn 18de moet opletten met wat ik eet dus het is een eeuwige strijd tegen de kilo’s. Zeker gezien wij toch wel graag eens lekker gaan eten en natuurlijk door onze ‘zaak’ ook wel wat wil uitproberen. Maar dat is geen excuus. Ik moet er nog zeker 10 kwijt en wel voor kerst. Dus op een gezonde evenwichtige manier geef ik mezelf bij deze nog een duwtje in de rug. Leuke gezonde receptjes beloof ik dan ook met jullie te delen.

Ik wens jullie veel leesplezier! Als er suggesties zijn of verzoekjes stuur me gerust een mailtje naar saarvandegaer@hotmail.com. Wat extra inspiratie mag altijd.

   Send article as PDF   
intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!