Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

5 tips voor een geslaagd dino feestje

saar-vandegaer No Comments

5 tips voor een geslaagd dino feestje

Saar Vandegaer No Comments

Afgelopen zondag vierden we Gijs zijn zesde verjaardag. Hij wilde graag een dinotaart. Het was het tweede jaar op rij dat dit thema aan bod kwam.

  1. Een leuke dinoslinger. Gijs wilde een lange ballonslinger en liefst alle kleurtjes door mekaar. We deden ze niet in een kring maar we hingen ze gewoon door de ruimte. Nog leuker vind ik het idee van Studio lala om een hoepel te gebruiken. Maar de jarige wilde het liever niet zo.
  2. Ik legde een witte tafeldoek op de tafels dus kon ik nog alle kanten uit met mijn decoratie. Ik ging voor karntonnen bordjes en legde ze omgekeerd opdat het de rotsen en bergen van de dino’s leken. Daartussen zette ik wat theelichtjes en dino’s natuurlijk.
  3. Ik vond een leuke waterkan bij Hema vol met blaadjes. (Jammer genoeg kan ik ze online nog niet terugvinden)
  4. Een letterbord met een leuke quote, die helemaal van toepassing is.
  5. Natuurlijk mag een dinotaart niet ontbreken. Ik maakte gewoon een chocolade/brownie cake in de stoomoven. Je stopt er 2 mini dino’s in. Stak er wat paaseieren in met een suikerlaagje rond. Dat leken dan de dino eieren. Ik maakte een wandelpad met maltezers als rotsen in en koekjeskruimel als wandelpad. Je kan daar zo ver in gaan als je wil. Er konden nog wat bomen bij natuurlijk om meer een jungle te creëren. In het wandelpad stak ik dan 6 kaarsjes om te blazen. Opnieuw in zo wat alle kleurtjes net als zijn ballonnen. Volgend jaar heeft hij wel liever een GROTE dinotaart. Deze was veel te klein. Hoe dan ook was er ook een huisgemaakt appeltaart en tiramisu met bruine rum (mijne amaretto was op). Daarvoor een buffet van croques met kaas en hesp of mozzarella en pesto met wat salades enzo. Er is gesmuld dus denk dat het allemaal wel in orde was. De jarige haalde duidelijk zijn hartje op.Hoe blij kan je zijn ????

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!