Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

5 tips voor als je Venetië bezoekt

saar-vandegaer 1 Comment

5 tips voor als je Venetië bezoekt

Saar Vandegaer 1 Comment

Het is intussen al bijna 1 jaar geleden, maar onlangs kreeg ik enkele vragen over Venetië. Bij het rondsnuffelen door mijn foto’s zag ik toch enkele beelden terug die ik graag met jullie zou willen delen. Eens de shuttle bus je van bij de luchthaven naar de lagune van Venetië zelf brengt  via het Canale Grande kan je trip echt beginnen.

1. Rondkuieren

Venetië werkt met een waterbus die je overal brengt. Je stapt op en af waar je maar wil. Een ticketje voor je ganse trip kan je al op de luchthaven kopen. Heel handig! Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat dat even wennen was, maar op zich altijd wel een beetje reizen.  En met een goed grondplan kom je al zover. Het leukste aan de stad vond ik het rondkuieren door de kleine straatjes. Ja, ook ’s avonds is dat heel gezellig! We wandelden heel Venetië door zonder het goed en wel te beseffen. Van het centraal station over de Rialtobrug en zo naar het San Marco plein.

2  Murano & Burano

Hetgeen ik iedereen die Venetië bezoekt alleen maar kan aanraden zijn deze 2 plaatsen. Je zit er even voor op de waterbus, maar het is echt de moeite waard. Murano is gekend om zijn glaswerk. Het lijkt wel Venetië in het klein dus ook met vele brugjes alleen al hier en daar vele gekleurde huisjes.

Murano

Burano is echter nog mooier. Het visserseilandje is nog kleiner dan Murano. En elk huisje heeft een andere kleur. De vrouwen doen aan kantklossen telkens de mannen van huis zijn om te gaan vissen.  Zo gezellig rondkuieren alweer. Even alles vergeten en verstand op 0.

3. Uitzicht

Voor een mooi uitzicht over de stad moet je naar Panorama Centro Commercial. Dit winkelcentrum bevindt zich net tegenover de Sephora gelegen vlakbij de Rialtobrug. Helemaal bovenaan op de 7de verdieping kan je kostenloos genieten van een prachtig uitzicht over de stad.

centro commercial

4. Gondola dondola

Het is zo een cliché, maar wel hetgeen waarom Venetië gekend is. Een tochtje met de gondel vond ik zeker de moeite waard. Het kost wel wat, maar het loonde. Onze begeleider speelde ook nog eens voor gids en had een zangtalent om u tegen te zeggen. We hebben goed gelachen.

5. Shoppen

In het centrum van de stad vind je heel wat leuke winkeltjes. Echt veel shoppen deden we er niet, maar er waren wel 2 Sephora’s. Dat is voor mij zo wat een beauty walhalla, dus ik kocht daar wel wat. Mijn shopping haul kan je hier terug terugvinden. Er is ook een mooi kwartier waar je alle fancy merken kan spotten als Gucci, Louis Vuiton of Chanel. We genoten vooral van een weekendje weg en wat tijd onder ons 2. De dag starten met een uitgebreid lekker ontbijt, genieten van een kop koffie en Italië zou Italië niet zijn zonder hun heerlijk gelato.

Dit zijn zo wat mijn belangrijkste tips, maar de stad zelf brengt je waar je heen moet. Geniet ervan!

 

 

Saar Vandegaer

All posts

1 Comment

 • Inez september 27, 2017 at 7:30 pm

  Leuke tips! Zeker Murano & Burano zien er erg leuk uit!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  • Meisjesweek is ook samen slapen in het grote bed. Hoe hard ze daar naar uit keek. Volgend jaar gaat ze niet op kamp zei ze, want wie zou er mij dan gezelschap houden? Ik heb haar gerust gesteld dat mama haar wel ging kunnen bezig houden 💃. 
Ik heb trouwens nog leuk nieuws. 🍋 Met de code ‘NietzomaarsaarxIDEAL’ krijg je 15% korting online bij mijn favoriete hoesjes of accessoires van @idealofsweden.
.
.
.
.
.
#ivonnekeiswel #mygirl #idealofsweden #summer #lemon
  • Als de mannen van huis zijn, mag er met zand in huis gespeeld worden. Handig zo een bakje met wat zand en uren spelplezier. Het was stil, op naar een leuke week onder ons 2.
.
.
.
.
.
.
@playmobil #playmobil #ivonnekeiswel #mygirl #cute #meisjesdag #meisjestijd #girltime #gijsopkamp #favorietespeelgoed b
  • Dat ik hem ga missen komende week. Fijn kamp lieve Gijs 😘. Ok hij heeft zelf geen instagram maar komt gelukkig wel regelmatig hier piepen. #ksakamp
  • Coffeelover ♥️!
  • Mijn thuiswerkplek kreeg een mini make-over. Hier tijd doorbrengen werd plots minder erg. En met de kinderen hun vakantie voor de deur komt dat nog beter van pas. Dat staat vast! Ik koos voor abstracte lijntekeningen omdat ik het wel een mooi evenwicht vind brengen tussen de aanwezige materialen. 
.
Ik mag jullie blij maken met een kortingscode van @desenio . Tot en met 2 juli krijg je 25% korting op posters met de code NIETZOMAARSAAR. De code is niet geldig op kaders, handpicked & gepersonaliseerde posters.
.
.
.
.
.
.
#interieur #interior #muurdecoratie #ad #poster #posterdesign #decoration #art #posterart #interior4you #interieurstyling #desenio #binnenkijken #wooninspiratie #woonideeen #wonen #myhomestyle #mytimeathome #madetomeasure #home
  • Bye bye weekend, you were good to us ☀️ #weekend #mondaymotivation

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!