Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

5 manieren om te ontspannen

saar-vandegaer 1 Comment

5 manieren om te ontspannen

Saar Vandegaer 1 Comment

Ik merk sinds enkele maanden dat de vermoeidheid wat de kop op steekt. ’s Avonds is mijn kaars gewoon sneller uit en daar zijn verschillende goede redenen voor. Iedereen herkent dat wel eens tenzij je echt een “duracelkonijn” bent. Maar er zijn 5 manieren waardoor ik echt goed kan ontspannen en stress even kan vergeten.

Enkele tips om stress te vergeten:

 

 1. Een tas thee en daar effectief de tijd voor nemen om deze te drinken helpt mij ontspannen. Ik drink dan meestal 1 of andere witte thee of goede nacht thee. Gewoon een rustig momentje en de gedachten even verzetten. Daar is niet altijd een zak chips voor nodig om mij achteraf weer supermisselijk te voelen omdat ik dan gewoon te veel eet. Herkenbaar?
 2. Een kussentje en een dekentje: mijn favoriete pose om te ontspannen in de zetel is liggend. Een kussen in de rug en een dekentje over mijn benen. Ik doe dat ook in de zomer… De laatste weken vertoef ik dan ook vaak buiten in ons zeteltje daar. Onze hond, Bernard, vindt die extra aandacht ook perfect zo.

  relax
 3. Wat sfeervolle verlichting daarbij doet veel. Met een hond is een kaars niet altijd aangewezen, zoveel is zeker. Hoewel in de winter de ene geurkaars na de andere erdoor gaan, doe ik nu snel een lampje aan buiten. Dat geeft zoveel sfeer en akkoord daar komen muggen op af, maar daar zijn andere oplossingen voor. Het is een manier om je living naar buiten te brengen met de juiste sfeer en gezelligheid en toch iets of wat verjongend element. Er bestaan tegenwoordig van die vloerlampen met stof die ideaal zijn voor buiten zoals de New Palermo bij Lampen 24. Het donkere aluminium frame is een leuk strak element. Er bestaan trouwens verschillende formaten van deze lamp. Ik denk persoonlijk dat je op die manier zo wat een Japans sfeertje creëert op het terras en die sfeer vind ik wel meer dan ok.

 

 

4 .Muziek is altijd een winner. Gezellig tijdens het bloggen en de tas thee of een glaasje Rosé. Even zeer als je met 2 napraat over het verloop van de dag. Wij werken als koppel samen maar vaak hebben we het over andere dingen ’s avonds. Dan bespreken we voornamelijk dingen over de kinderen of allerhande. Maar sowieso mag dat wel op een gezellige manier en dan is een leuk muziekje zeker een must. Tim is ook degene die altijd de radio zal opzetten, ik durf dat al eens te  vergeten. Behalve in de auto dan ;-).

5. Netflix! Sinds we met een router ook WIFI hebben op ons terras zitten we veel meer buiten dan binnen. Gewoon gezellig Netflix, Youtube of een filmpje kijken zalig! Tim volgt momenteel La Casa  del Papel. Zalige serie en er komt trouwens nog mooi een 3de seizoen van. Ik kan niet wachten al mag Netflix wel eens snel het vervolgseizoen van The Bridge releasen. Bon dit geheel terzijde..

 

Wat doen jullie om te ontspannen?

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

1 Comment

 • Evi juli 5, 2018 at 7:34 am

  Als ik kan ga ik vaak wat joggen, wandelen of lees ik een boek. En een warm bad helpt bij mij ook altijd om te ontspannen 🙂 Ik schreef er onlangs ook een blogpost over (www.evisjourney.com/persoonlijk/wat-ik-doe-om-te-ontspannen) want ik merk toch ook wel dat ik ’s avonds wat vaker moe ben .

 • Leave a Reply

  I accept the Privacy Policy

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  Instagram did not return a 200.

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!