Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

5 dingen om te ontspannen

saar-vandegaer 3 Comments

5 dingen om te ontspannen

Saar Vandegaer 3 Comments

Wanneer de dagen korter worden, geniet ik des te meer van onze vrije zondag. Die momenten samen zijn dan volledig van ons. Ik deel dan ook heel graag mijn 5 tips om te genieten.

Als ik terugdenk aan vroeger weet ik dat wij vaak op zondag er op uit gingen. En begrijp me niet verkeerd. Daar is absoluut niets mis mee. Maar ik vind de week al zo druk en gejaagd, zo hectisch dat het voor mij persoonlijk op zondag wat rustig aan mag. Een wandeling hier in de omgeving, een koffie drinken, gewoon rustig zitten in de tuin, enz. Twee uur rijden met de auto en ergens iets gaan bezoeken of gaan wandelen, dat moet hier niet zo vaak voorvallen.

Mijn tips voor een ontspannen zondag

Tip 1:Ontbijt

Op zondag gaan wij altijd voor een ontbijtje met zijn allen. Of laat ons zeggen bijna altijd toch wel. Meestal bak ik kaneelbroodjes, de geur alleen al, en eten we dan een dopeitje met soldaatjes. Dat ontbijt wordt traditiegetrouw afgesloten met een fopje van Gijs. Zijn lege eischaaltje wordt opnieuw aan papa voorgelegd.

samen ontbijten en wentelteefjes maken

Tip 2: pyjama

Wij lopen bijna een ganse voormiddag in onze pyjama. Zalig vind ik dat want op zondag moet niks, dan mag het gewoon.

Tip 3: hangstoel

Voor wie mijn ‘winterwishlist‘ een goede maand geleden zag verschijnen, daar stond een gezellige hangstoel op. Wij zitten hier namelijk geregeld buiten op ons terras. Daar kan ook de verwarming aan waardoor dat in de winter ook nog gewoon kan. Maar ik miste dus nog een hangstoel. Een soort hangmat, maar dan eentje die eigenlijk aan het plafond bevestigd zit. Mijn allernieuwste tuin-aanwinst en ik kan zeggen dat het vechten is om mijn plaats in de stoel van Tropilex. Die zelfgemaakte cappuccino smaakt gewoonweg nog beter in de stoel en de winterzon op mijn snoet. Ik bestelde mijn stoel trouwens gewoon online. Hij was dan ook nog eens veel betaalbaarder dan het exemplaar op de wishlist. Ik heb heel lang getwijfeld tussen een wit exemplaar of deze met felle kleurtjes, maar dus toch heel tevreden.

Tropilex: Vechten voor de hangstoel

Tip 4: wandelen

Het bos is met dit herfstweer absoluut op zijn mooist zo. Ik vind dat echt geweldig leuk om een bezoekje te brengen. Zo kan iedereen zich toch even uitleven.

Bernard heeft veel beweging nodig
Gijs zijn beste vriend.

Tip 5: geen make-up

Zondag is meestal ook wel mijn make-uploze dag, op mascara na dan. Meestal poets ik dan ’s avonds de badkamer even tussendoor en breng ik een masker aan. I love it! Opnieuw niets moet, alles mag maar make-up is op zondag ook even niet belangrijk.

Voila, quality time met het gezin staat bovenaan ons lijstje. Wat doen jullie het liefst op een herfstige zondag?

Disclaimer: producten worden geheel vrijblijvend aangeboden. De volledige disclaimer kan je hier terugvinden.

Saar Vandegaer

All posts

3 Comments

 • Dhini november 14, 2018 at 4:30 pm

  Dat zijn mooi lijstjes om te ontspannen. Die hangmat lijkt mij heerlijk om even niks te doen.

 • ingrid november 14, 2018 at 7:13 pm

  ja als het maar droog is dan is het heerlijk om naar buiten te gaan.

 • Heidi De Winter januari 6, 2019 at 9:06 pm

  Heerlijk om langer in pyjama en zonder make-up te vertoeven aan een lekker ontbijtje. Ook wandelen is een goedkope en fijne ontspanning wat wij ook graag doen;

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  • Als de mannen van huis zijn, mag er met zand in huis gespeeld worden. Handig zo een bakje met wat zand en uren spelplezier. Het was stil, op naar een leuke week onder ons 2.
.
.
.
.
.
.
@playmobil #playmobil #ivonnekeiswel #mygirl #cute #meisjesdag #meisjestijd #girltime #gijsopkamp #favorietespeelgoed b
  • Dat ik hem ga missen komende week. Fijn kamp lieve Gijs 😘. Ok hij heeft zelf geen instagram maar komt gelukkig wel regelmatig hier piepen. #ksakamp
  • Coffeelover ♥️!
  • Mijn thuiswerkplek kreeg een mini make-over. Hier tijd doorbrengen werd plots minder erg. En met de kinderen hun vakantie voor de deur komt dat nog beter van pas. Dat staat vast! Ik koos voor abstracte lijntekeningen omdat ik het wel een mooi evenwicht vind brengen tussen de aanwezige materialen. 
.
Ik mag jullie blij maken met een kortingscode van @desenio . Tot en met 2 juli krijg je 25% korting op posters met de code NIETZOMAARSAAR. De code is niet geldig op kaders, handpicked & gepersonaliseerde posters.
.
.
.
.
.
.
#interieur #interior #muurdecoratie #ad #poster #posterdesign #decoration #art #posterart #interior4you #interieurstyling #desenio #binnenkijken #wooninspiratie #woonideeen #wonen #myhomestyle #mytimeathome #madetomeasure #home
  • Bye bye weekend, you were good to us ☀️ #weekend #mondaymotivation
  • Afgelopen weken heb ik de natuurlijke shampoos van @cosmorigin uitgeprobeerd. Ideaal voor mijn gevoelige hoofdhuid, een probleem waar ik me eigenlijk heel ongemakkelijk bij voel. Sowieso is hitte daarvoor heel slecht en is het beter om mijn haar gewoon natuurlijk te laten droge . Alleen merk ik daardoor sneller droge punten op. Met deze shampoo wordt mijn haar minder snel vet. De geuren zijn trouwens ook heerlijk, zomers en fruitig, leuke bonus!

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!