Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

40 dagen bloggen dag 10 of 11

saar-vandegaer No Comments

40 dagen bloggen dag 10 of 11

Saar Vandegaer No Comments

Ik deed mee aan een challenge. Vorig jaar was het Tournée Minérale en dit jaar ga ik voor 40 dagen bloggen. De eerste 10 dagen zitten erop. Jawel reeds 10 dagen verscheen er dagelijks een nieuwe post online. Hoe ik dat doe?

Plannen

Een blogger is een planner en zou kunnen werken met een agenda. Dat zou handig werken. Een mooie planning, een mooi schema met zo van die leuke kleurtjes. Zo zat mijn blogpost voor vandaag natuurlijk ook al in mijn hoofd. Maar ik wijk al eens graag af van mijn plan. Ik ben dan ook werkelijk waar een echte chaoot. Ik heb inderdaad regelmatig topics klaar staan in mijn hoofd om ervoor te zorgen dat ik niet stil val…

Vandaag moet ik zeggen dat ik een moeilijke dag heb. De microobjes beginnen mij stilaan te pakken te krijgen en ik voel me niet 100%. En toch deel ik graag wat persoonlijke ideeën van mezelf. Wat het bloggen me tot hiertoe al die jaartjes al bij bracht en wat ik ervan heb geleerd.

The Sunshine Blogger

Lies van Liesellove nomineerde me voor ‘The Sunshine Blogger ‘ award. Ik wilde er wel graag op inpikken. Vandaag vertel ik alvast meer over mijn ‘start van de blog’. Initieel wilde ik de mensen inspireren. Mijn beauty tips delen specifiek voor andere mama’s, net omdat we meer zijn dan mama’s. Hoe ervoor zorgen dat we ons mooi voelen met eenvoudige make-up en goede skincare? Dat verhaal blijft de rode draad door mijn blog, zoveel is duidelijk. Al ben ik er meer en meer persoonlijke verhalen aan gaan koppelen. Zo besloot ik om mijn kinderen ook wel in beeld te brengen. Ik doe dat heel bewust omdat ik het voor hen ook een leuke herinnering vindt naar later toe. Gijs beseft dat heel goed, wanneer mama het zoveelste moment al eens vast legt op haar telefoon. Wanneer ze die foto wel enkele keren opnieuw neemt om zeker te zijn dat het mooi in beeld wordt gebracht.  Het is zelfs zo erg dat hij mij soms even herinnert aan het maken van een foto om een moment zeker niet te vergeten.

Moeilijke momenten

Ik kreeg onlangs de opmerking van een goeie vriendin of ik me niet bekeken voelde door alles zomaar online te zwieren. Dat is wel een goeie opmerking om over na te denken. Misschien wordt dat zo wel vaker bekeken door velen. Maar ik hoop ook wel dat begrepen wordt. Het is een keuze, mijn keuze. Even zeer word ik ook gewaardeerd voor de eerlijke en moeilijke dingen die aan bod komen. “Dat maakt mij zo echt” stuurde onlangs een volger. Het is niet allemaal één feest mijn leven. Het is realiteit dat moederschap en daar mag al eens over gezaagd worden. Meestal is het een feestje maar soms dus ook niet. Net zoals mijn zieke mama ook al wel eens aan bod komt. Dat zijn dingen die even zeer doorwegen. Maar het is door die dingen ook te tonen dat mijn gezinsuitstapjes of wandelingen samen net zoveel meer deugd doen. Ik hoop dat jullie dat ook begrijpen. Soms gebeuren er zoveel minder leuke dingen in je leven waardoor je echt van de kleine dingen meer gaat genieten. Door de blog leerde ik afgelopen jaartjes heel wat mensen kennen. Mensen die het goed en mensen die het jammer genoeg minder goed met je voor hebben. Het is een manier om te leren omgaan met zo een dingen net als negatieve opmerkingen. Maar dat is niet makkelijk en ik moet dat nog steeds leren. Mensen durven vaak heel gemeen te zijn online omdat dat zoveel makkelijker gaat dan face to face en woorden wegen zwaar door, blijven soms wel een beetje hangen. Leren loslaten is niet makkelijk maar wel nodig. Een leerproces, iets waar ik aan ga werken.

Wat zijn de topics die jullie hier graag komen lezen? Welke vragen willen jullie mij eens laten bekijken?

 

   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!