Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

3D expo // uitstapje

saar-vandegaer 2 Comments

3D expo // uitstapje

Saar Vandegaer 2 Comments

Als ik een favoriete badstad mag uitkiezen, dan denk ik toch dat ik voor Oostende kies. Daar heb je zo wat alles bij mekaar. Het Kursaal, leuke winkels, lekkere restaurantjes, een toffe pier, enz. Daarover later meer… Vorige week gingen  we met het hele gezin eens naar mijn favoriete badstadje. Op dat moment liep er een 3D expo in het Kursaal.

3D expo

Dit is een kindvriendelijk event, waarbij de decors garant staan voor hilarische taferelen. Altijd leuk om eens iets te doen wat in teken van hen staat al moet ik toegeven dat wij zelf dat ook nog eens leuk vinden. Aan onze foto’s kan je zien dat manlief en ikzelf ons heel goed konden inleven, misschien zelfs beter dan de kindjes zelf. Het was eens wat anders dan anders. Trouwens ook een handige activiteit bij slecht weer.

Deze expo  draait het dit jaar ook om nieuwe 3D-technologin! Zo komt  de nieuwe AU-IM (AugmentedReality) en VR (Virtual Reality) aan bod. Dat levert echt leuke interactieve foto’s op.

HI-LA-RISCH

Sommige foto’s leverden echt een heel grappig effect op. Gijs werd aan de haaien gevoerd, kon een dolfijn aaien terwijl Ivonne transformeerde in een lekker balleke voor de “pandasoep”.

Verven
Say cheese!

Mama & papa deden ook wel een beetje mee

Ik geef toe zo poseren voor elke foto, is geen evidentie. Kinderen blijven kinderen dus dan protesteerden wij niet om even te demonstreren hoe dat allemaal in zijn werk ging. Een karakterkopje als Ivonne is, maakte het mij niet zo makkelijk om foto’s te nemen. Snel zijn was soms de boodschap maar ik kon toch enkele leuke exemplaren vastleggen. Maar ook wij konden ons prima inleven? 30+ you say?

 

Toegangstickets:
volwassenen: €12,50
kinderen <4 jaar: gratis 
kinderen 4-12 jaar: €9 
Meer info kan je hier vinden.
Saar Vandegaer

All posts

2 Comments

 • Femcetera juli 31, 2017 at 6:45 pm

  Ooh ziet er echt super leuk uit! En hihi, ik zou me daar ook rot amuseren met foto’s maken! 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  About Me

  About Me

  Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

  Saar

  Connect

  Categories

  Popular Links

  Latest Posts

  Instagram

  • Als de mannen van huis zijn, mag er met zand in huis gespeeld worden. Handig zo een bakje met wat zand en uren spelplezier. Het was stil, op naar een leuke week onder ons 2.
.
.
.
.
.
.
@playmobil #playmobil #ivonnekeiswel #mygirl #cute #meisjesdag #meisjestijd #girltime #gijsopkamp #favorietespeelgoed b
  • Dat ik hem ga missen komende week. Fijn kamp lieve Gijs 😘. Ok hij heeft zelf geen instagram maar komt gelukkig wel regelmatig hier piepen. #ksakamp
  • Coffeelover ♥️!
  • Mijn thuiswerkplek kreeg een mini make-over. Hier tijd doorbrengen werd plots minder erg. En met de kinderen hun vakantie voor de deur komt dat nog beter van pas. Dat staat vast! Ik koos voor abstracte lijntekeningen omdat ik het wel een mooi evenwicht vind brengen tussen de aanwezige materialen. 
.
Ik mag jullie blij maken met een kortingscode van @desenio . Tot en met 2 juli krijg je 25% korting op posters met de code NIETZOMAARSAAR. De code is niet geldig op kaders, handpicked & gepersonaliseerde posters.
.
.
.
.
.
.
#interieur #interior #muurdecoratie #ad #poster #posterdesign #decoration #art #posterart #interior4you #interieurstyling #desenio #binnenkijken #wooninspiratie #woonideeen #wonen #myhomestyle #mytimeathome #madetomeasure #home
  • Bye bye weekend, you were good to us ☀️ #weekend #mondaymotivation
  • Afgelopen weken heb ik de natuurlijke shampoos van @cosmorigin uitgeprobeerd. Ideaal voor mijn gevoelige hoofdhuid, een probleem waar ik me eigenlijk heel ongemakkelijk bij voel. Sowieso is hitte daarvoor heel slecht en is het beter om mijn haar gewoon natuurlijk te laten droge . Alleen merk ik daardoor sneller droge punten op. Met deze shampoo wordt mijn haar minder snel vet. De geuren zijn trouwens ook heerlijk, zomers en fruitig, leuke bonus!

  Follow @nietzomaarsaar

  Recent Tweets

  Image Boxes

  ×
  error: Content is protected !!