Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

2015 was voor mij…

intago No Comments

2015 was voor mij…

intago No Comments

2015 was voor mij het jaar waarin ik ben gestart met mijn blog. Hierbij een overzichtje van mijn 10 leukste herinneringen aan afgelopen jaar, maar vooral mijn dankbaarheden. Ik ben dankbaar en wel hiervoor!

In juni ben ik gestart met mijn blog. Ik heb lang getwijfeld en moeten bekijken of ik dit wel zou durven. Maar ik ben dankbaar! Dankbaar voor afgelopen jaar, de leuke tips.

1 Ik ben dankbaar voor jullie lieve reacties op mijn posts. Mijn blog moet groeien en ikzelf ook. Ik moet nog wat zoeken wat jullie het liefst lezen maar af en toe eens binnenkijken in mijn leven en wat me bezig houdt, levert de leukste reacties op. Ik heb weer heel wat inspiratie voor het nieuwe jaar. Er komen zeker nog heel wat tips op vlak van beauty en interieur.

2 Op de leuke tips die ik krijg. Want ik moet nog zoveel uitproberen. Mijn voornemen is zoals velen vanaf 2 januari weer gezonder in het leven staan. Veel bewegen en een combinatie met gezonde voeding staat op het programma. Daarover binnenkort meer!

3 Het mama zijn, ik zie mijn kinderen het liefst in heel de wereld! (wie niet 😉 Alle dagen ben ik bezig met leuke dingen uit te zoeken voor hen. Ik hoop op een leuk jaar met weer veel leuke gezinsmomenten.

4 Andere blogs die een leuke inspiratie zijn en ook zo fijn om te lezen.

5 Tijd, want dat heb ik soms te kort jammer genoeg. Ik zou soms nog meer willen posten maar de tijd ontbreekt me echt.

6 De superleuke verjaardag. Mijn 31ste verjaardag was nog leuker dat mijn 30ste. Ik kreeg leuke cadeautjes en kreeg er zelfs nog eentje afgelopen week.

7 Vriendinnen werden familie… Komen verrassend uit de hoek op de momenten waarin ik hen echt nodig had en zij dit ook zagen. Een dikke kus en knuffel aan al die mij afgelopen maanden zo verrast hebben.

8 Mijn familie is natuurlijk zeker zo belangrijk!

9 Dat we gezond zijn. Ik schrijf dit zelden maar mijn mama voert een strijd tegen kanker al bijna 2 jaar nu en ik ben dankbaar. Zo dankbaar dat zij nog steeds bij ons is. Op naar nog vele jaren mama, wat je bent een vechterke.

10 Mijn ventje voor de steun en zoveel meer….

Ik wens jullie allemaal veel geluk toe in het komende jaar. Op naar een schitterend 2016!

Heel veel liefs!
Saar

   Send article as PDF   
intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!