Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

10 Saar-weetjes

saar-vandegaer No Comments

10 Saar-weetjes

Saar Vandegaer No Comments

Er zijn zeker en vast nog weetjes van mij die je nog niet wist. Misschien wel een antwoord op vragen die je me altijd wilde stellen maar niet goed durft. Ik vond het nog eens tijd voor een Q&A maar toen ik deze blog bij haar ging lezen, raakte ik geïnspireerd. Merci Lies!

Hier komen ze dan mijn 10 feitjes of weetjes…

  1. Vroeger was ik lid van de KSJ bij ons in het dorp. Intussen werd dit omgedoopt tot KSA. Ik mocht echter nooit leidster worden van ons mama. Mijn studies gingen daar zogezegd onder lijden en ik heb dat altijd jammer gevonden.
  2. Ik erger mij vreselijk aan eet- en smakgeluiden, snuffen of piepend ademen. Het is sterker dan mezelf, ik begin daarop te luisteren en ik word er nerveus van.
  3. Ik ben superbang van wespen. Ik ga lopen en sla in paniek (net zoals Lies ????).
  4. Ik ben allergisch aan alle dieren behalve honden. Ik krijg astmatische aanvallen als ik in de buurt kom van paarden.
  5. Ik weet niet of het wel ok is om dat hier te bekennen maar ik ga het toch doen. Als kind keek ik fameus scheel. Het was zelfs zo erg dat mijn broer mij ‘schele otter’ noemde. Wij komen nog goed overeen, geen zorgen. Maar gelukkig besloot mama wel om een ingreep te laten doen zodat dit even gecorrigeerd wordt. Als ik moe ben merk ik wil dat ik vaker knipper of dat mijn ogen moeite hebben om zich te concentreren.
  6. Ik ben een chaoot en heb het graag zo. Druk druk druk maar evenzeer slordig. Mijn bureau is meestal een ‘bende’ en mijn handtas trouwens ook. Gelukkig sleur ik tegenwoordig maar een klein exemplaartje mee.
  7. Ik hou net als Lies ook van zwarte pens met een goeie flok mosterd en op een witte boterham. Ja ik eet over het algemeen wel graag en lekker. Zowel de oosterse als de Italiaanse of Mexicaanse keuken weet ik wel te smaken.
  8. Ik drink graag een glaasje maar ben zelden echt dronken. Ik ben bang om wat de controle te verliezen en vind dat niet altijd een fijn gevoel zo.
  9. Vroeger had ik een schoenenverslaving en een handtasverslaving. Deze winter liep ik een trui-verslaving op. Sommige seizoenen viel mijn oog eerder op kleedjes. Nu heb ik een zwak voor ‘knitwear’ en dan vooral de brede korte modellen. Ze liggen er in verschillende kleurtjes. Als het maar lekker warm is.
  10. Mijn favoriete live concert was dat van de Foo Fighters vorig jaar op Werchter. Ik heb enorm daarvan genoten. Hoewel Eddie Vedder weet je tijdens zijn concerten altijd je hart te raken. Zijn prachtige stem pakt je op uw gevoel en brengt je in vervoering vind ik. Zo van die optredens waar je oprecht blij en gelukkig van wordt. Zo concerten die mij bijblijven en aan mij blijven plakken, love it. Ook al komt het er niet zo vaak meer van nu we kindjes hebben.
Wat zijn zo 10 feitjes bij jullie die nog niet gekend zijn?
   Send article as PDF   
Saar Vandegaer

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!