10 jaartjes getrouwd

10 november zijn we 10 jaar getrouwd. Ik was 10 jaar geleden op dit moment keihard bridezilla aan het uithangen om mijn perfecte droomhuwelijk neer te zetten. Echt waar? hoor ik jullie denken!

Eerlijk? Ik was toen 1 maand van werk veranderd en had eerder daarvoor stress  dan om veel met mijn huwelijk bezig te zijn. Logisch ergens ook want wij zijn relatief jong getrouwd. Ondanks het feit dat ik zelf in een gebroken gezin ben opgegroeid geloofde ik wel in mijn eigen sprookje. Ik ben dan ook 10 jaar geleden met mijn soulmate, mijn eerste liefje getrouwd! We kennen mekaar al zo lang. Er is niemand die mij beter kent dan hij. Niemand die beter weet wat ik op welk moment nodig heb.

Om dat eens wat extra in de verf te zetten besloten we om eens een foto te nemen met onze kleding. De kleding van jawel, 10 jaar geleden. Eens zien wat voor impact de zwaartekracht had op ons en vooral op mezelf dan. Intussen kwamen er toch maar mooie 2 kindertjes bij. Zij mochten ook mee op de foto, ah ja! De setting van 10 jaar geleden werd opnieuw opgezet met de foto in de hand. Het regende trouwens even hard als toen. Manlief trok zijn trouwkostuum opnieuw aan, wat overigens nog prima past. Ik trok mijn kleed nog eens aan waar nog rijst kwam uit gedwarreld. Neen, ik deed mijn trouwkleed niet naar de droogkuis want dat kwam sindsdien nooit meer uit de hoes. Het paste me nog, of bijna nog. De ritssluiting bleef bovenaan 5 cm open staan. 2 zwangerschappen eisten toch hun tol, helaas. Maar het leverde wel grappige foto’s op en op de foto zie je er quasi niets van.

 

Gijsjes eerste reactie: “Mama, je bent zo mooi!”

7 Comments

 1. Katrien (Marie Cadie)

  September 18, 2017 at 8:28 pm

  Maar hoe geweldig is dat?! Enne, ik kan onmogelijk een bridezilla in je zien! 😉 x

  1. Saar Vandegaer

   September 18, 2017 at 8:28 pm

   Vind ik heel lief vooral. Merci 😘😘

 2. Ester

  September 18, 2017 at 9:19 pm

  Ma zalig!! En uw haar, zo mooi!!

 3. Lies

  September 19, 2017 at 5:56 am

  Geweldig vind ik dit! En proficiat he 🙂

 4. Femcetera

  September 19, 2017 at 6:32 am

  Ooh wat leuk! Ga ik zeker onthouden om later ook te doen 🙂 is inderdaad heel grappig om te zien

 5. Lize

  September 19, 2017 at 12:12 pm

  Leuk idee om die zelfde foto nog eens te maken 🙂 Proficiat!

Leave a Reply

error: Content is protected !!