Saar Vandegaer

Social

Bloglovin

Follow

Meest recente berichten

Fashion, Beauty, Family, Interior

Instagram Feed

Access Token is invalid, please get it again

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Disclaimer & Privacy

Stralende huid met Curacano

intago No Comments

Stralende huid met Curacano

intago No Comments

Mis jij het zonnetje ook al? Wil je net als ik een kleurtje maar heb je niet veel tijd?

Spraytan Express

by Saar Vandegaer

Van zodra het enkele dagen regent en de winter voor de deur staat heb ik meteen een tekort aan pigment in mijn huid. Althans zo lijkt dat wel. Ik ben hoe dan ook vrij bleek van ondertoon en in de zon lopen doe ik liever niet. Het is gewoon niet zo goed voor je huid dus zonder een factor 50 in de zomer, stel ik mijn huid niet graag bloot aan een teveel zonnestralen. Een vriendin gaf me al een tijdje geleden de tip om dit product eens te proberen. Zij was er heel tevreden van. Dus was ik nog meer benieuwd toen ik het mocht uit proberen.

Curasano is sinds 2008 actief als producent van natuurlijke cosmetica- en gezondheidsproducten met een toegevoegde waarde. Naast verzorging hebben ze ook natuurlijke zelfbruiners. De Spraytan Express zorgt specifiek voor een mooie gloed en zo behoud je je tan 5 dagen lang. Het zou lijken of je net een weekje in de Zuiderse zon hebt vertoefd. Een bijkomend goed voordeel is dat het product volledig vrij is van parabenen & parfum.

Hoe gebruik je deze zelfbruiner?

Stap 1: Eerst neem je een douche en doe je een peeling.

Stap 2: Je gaat op enkele handdoeken staan om te vermijden dat de vloer ook bruin ziet. Nu dat bleek eigenlijk zelfs niet nodig. 

by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer

Stap 3: Je gaat gedoseerd aan het werk. Less is more! Je kan beter te weinig gebruiken dan te veel. Dus ik spray 2 keer op een afstand van 30cm van mijn gezicht en ik maak een soort van zijwaardse 3-hoekige beweging. Dan neem je het handschoentje en ga je even over je neusvleugels en over je haar -& neklijn. Je wil niet dat daar het contrast te groot is (of te bruin of te bleek). Bij je benen doe je net hetzelfde en wrijf even met je handdoek over je knieën. Heb je echt nog te veel bang voor vegen of strepen, dan spray je het product gewoon rechtstreeks op de handschoen en wrijf je het zo met een draai beweging in.

Stap 4: Je doet losse kleding aan en gaat rustig zitten. Ik doe het het liefste ’s avonds en ga dan slapen om ’s morgens een douche te nemen en dan nog eens goed af te spoelen.

Mijn bevinding:

Ik ben heel tevreden van het resultaat van deze spraytan. Het is door het gebruik van de handschoen echt heel handig in gebruik. Voornaamste voordeel is dat ik zelfs met het rechtstreeks sprayen op de huid geen oranje vlekken of vegen heb. Dus niet te oranje of te donker. Mijn huid zelf is gevoelig aan puistjes. Elke vorm van zelfbruinen in crème is dan ook nefast en meedogenloos voor mijn huid. Binnen de 24 uur krijg ik daar acne van. Bij dit product is dat helemaal niet het geval. Ook al gebruik je een haardroger, je droogt je huid er helemaal niet mee uit. Dat doe je maar eventjes om het proces van opdrogen te versnellen. Na mijn ochtenddouche smeerde ik toch weer dagcrème op kwam hydratatie.  Als mama van 2 vind ik het zo handig om aan de slag te gaan met een product gewoon van thuis uit. Iets wat je zelf doet is handig en zeker als het een goede werking heeft. Je bepaalt gewoon zelf wanneer je het doet. Ik zal het product dus zeker opnieuw kopen!

by Saar Vandegaer

Gebruik jij al eens een zelfbruiner?

Je kan deze online bestellen in hun eigen webshop of via HBB24.

Curasano Spraytan Express // 200 ml // €39,95

Cusano Spraytan Sentz // mini // €4,95

Curasano Spraytan Sentz // normal // €9,95

   Send article as PDF   
intago

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

About Me

About Me

Hey! Welkom op mijn blog. Ik deel graag mijn inspiratie omtrent interieur, beauty en fashion. Als mama van 2 neem ik jullie ook graag mee in ons dagdagelijks leven. Read More

Saar

Connect

Categories

Popular Links

Latest Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow @nietzomaarsaar

Recent Tweets

Image Boxes

×
error: Content is protected !!